Een zwembadlift van Tiltechniek


Tiltechniek is uw specialist in het verplaatsen van mensen met een fysieke beperking. Met een zwembadlift gaan de deuren van uw zwembad letterlijk open voor iedereen. Tiltechniek levert de zwembadlift zowel in verrijdbare als plafondgemonteerde vorm. Samen met u vinden wij gegarandeerd de beste toepassing voor uw situatie.

Verrijdbare zwembadlift

Met een verrijdbare zwembadlift heeft u een mobiel en flexibel tilhulpmiddel in huis. De zwembadlift van tiltechniek is makkelijk verrijdbaar en laat zich compact inklappen. In combinatie met vloerbussen op strategische plekken aan de rand van uw baden, is de zwembadlift een super veilig en betrouwbaar tilhulpmiddel.

Zwembadlift met plafondrails

Wilt u uw kade graag vrij hebben dan is wellicht een plafondgemonteerde zwembadtillift de juiste keus voor u. Met een zwembadlift aan een plafondmotor wordt elke plek in het zwembad bereikbaar. Combineert u deze met een Surehands tilbeugel dan kunnen bepaalde eindgebruikers de zwembadlift ook nog eens helemaal zelfstandig gebruiken.

Tiltechniek houdt zich al ruim 17,5 jaar bezig met het leveren van slimme, veilige en op maat gemaakte tiloplossingen. Is uw zwembad toe aan uitbreiding van uw service door middel van een zwembadlift? Ook kan renovatie of nieuwbouw de uitgelezen kans zijn om de toegankelijkheid van uw zwembad te optimaliseren. Met de juiste zwembadlift wordt het laten zwemmen van mensen met een fysieke beperking een heel stuk gemakkelijker.

Neemt u gerust contact op voor meer informatie over een zwembadlift. Of maak een afspraak met een van onze verkoop adviseurs. Bij Tiltechniek kunt u vertrouwen op gedegen advies en oog voor maatwerk. Hierdoor koopt u gegarandeerd de juiste zwembadlift voor uw organisatie.

Contact

Wij helpen u graag met de juiste oplossing. Neem vrijblijvend contact op of bel 0416-650867.

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Proberen?

Bel 0416-6508670416-650867 of ga naar ons contactformulier en vraag om een vrijblijvende proefplaatsing.

Video's

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.
Handimove Surehands Tilbeugel

Over Tiltechniek

Tiltechniek is gevestigd in Waalwijk en heeft klanten door het hele land. Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking, maar biedt bovenal maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit.

Voor standaard producten kunt u op meer plekken terecht. Voor een oplossing die precies voor ú de allerbeste is, heeft u aan Tiltechniek een menselijke partner. Wij leveren op maat en van mens tot mens. Neem gerust de proef op de som en bel of mail ons met uw vragen.

Openingstijden

Ma - Vr: 8:30u - 17:00u
Za, Zo: Gesloten

Contact

Energieweg 12-A
Postbus 334
5140AH Waalwijk
info@tiltechniek.nl
Tel: 0416-650867© Tiltechniek.nl - webdesign door Alseenrodelap.nl