Tiltechniek in detail


Zo'n 25 jaar geleden is Tiltechniek B.V. opgericht door Tijn Adam. Hij zag de uitdaging oplossingen te vinden voor mensen met een fysieke beperking waardoor ze zo optimaal mogelijk getild en verplaatst kunnen worden. Optimaal in meest ruime zin: van het benutten van de mogelijkheden die mensen wel hebben, tot geheel zelfstandig wonen toe. Het tegelijk beperken van de fysieke belasting van betrokken hulpverleners speelt hierin ook een belangrijke rol.

Verbetering en innovatie

Tot op de dag van vandaag bedenken en zoeken we in samenwerking met fabrikant Handi-Move naar mogelijkheden om bestaande producten te verbeteren. Ook zijn we er trots op dat het productassortiment regelmatig ondersteund wordt met nieuwe producten. Frans (praktijkspecialist West Nederland): “ Behoeften veranderen, dus ook de vraag naar producten. Tiltechniek is creatief in het bedenken van specifieke (special) oplossingen voor een vraagstelling. Regelmatig word ik gevraagd na te gaan op welke wijze en met welke materialen we het beste kunnen werken. Telkens weer een nieuwe uitdaging.”

Persoonlijke benadering

Als team werken we van A tot Z aan een eindresultaat: u als tevreden klant. Hierbij ervaren we dat onze kracht de persoonlijke benadering is. Sonja (medewerker marketing): “Op niveau van persoonlijk contact biedt Tiltechniek veel onderscheidende waarde. We richten ons op de unieke situatie van elke klant, hetgeen ontzettend belangrijk is”. “Veel voldoening halen we uit het feit dat we een aandeel kunnen leveren voor het proces dat zorgt voor een bijdrage aan de levenskwaliteit van anderen”.
Bij Tiltechniek treft u doorgaans één contactpersoon. Mandy (medewerker administratie): "Met onze klanten communiceren we in korte lijnen. Dit schept voor zowel voor klanten als onze mederwerkers duidelijkheid. Vragen kunnen snel beantwoord worden."

Meer dan alleen tilliften

Het productgamma van Tiltechniek bevat diverse oplossingen, bestaande uit actieve tilliften en passieve tilliften. De Surehands tilbeugel maakt het mogelijk om transfers geheel zelfstandig te maken. Ook andere hulpmiddelen, zoals een douchebrancard en glijlakens zijn leverbaar. Ton (praktijkspecialist Oost Nederland): “Het uitgangspunt is dat er voor elke situatie een oplossing is. Niet alleen onze tilliften, maar ook kleinere hulpmiddelen komen in verzorg- en verpleegsituaties goed van pas”.

Service en onderhoud

De eigen servicedienst van Tiltechniek draagt zorg voor het verhelpen van storingen, uitvoering van onderhoud en (jaarlijkse) keuringen. Stefan (monteur): “Het is erg belangrijk dat onze systemen regelmatig gecontroleerd worden. Zie het maar als een soort APK voor de tillift. Op deze manier is een veilige en betrouwbare werking zo goed mogelijk te bewaken”. “Als monteur wordt er regelmatig een beroep gedaan op je flexibiliteit qua planning. Het gaat nu eenmaal om hulpmiddelen waar mensen van afhankelijk zijn, die wil je graag correct functionerend achterlaten”.

Contact

Wij helpen u graag met de juiste oplossing. Neem vrijblijvend contact op of bel 0416-650867.

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Proberen?

Bel 0416-6508670416-650867 of ga naar ons contactformulier en vraag om een vrijblijvende proefplaatsing.

Video's

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.
Handimove Surehands Tilbeugel