Vrijblijvend advies


Hoe gemakkelijk is het om vanachter het buro u een prijsopgave te sturen voor een standaard oplossing?
Daar kiezen wij niet voor!

Gratis analyse van de transferbehoeften

Alvorens u een passende oplossing te kunnen aanbieden, bekijkt onze adviseur eerst op lokatie welke transfers nodig en gewenst zijn, bv vanuit de rolstoel naar bed, bad, toilet... Begeleid of zelfstandig gebruik, de actuele of toekomstige beperking(en) van de gebruiker of zelfs een verzorger? De verschillende ruimtes (slaapkamer, badkamer, toilet…) worden bekeken. Ook de technische kant van eventueel te overbruggen deuropeningen wordt in de analyse opgenomen. Alle potentiële opties worden uitvoerig besproken.

Advies voor uw tilproblemen

Adviezen van onze adviseurs zijn gebaseerd op een grondige productkennis en een rijke ervaring. Alle adviseurs hebben een medische achtergrond als ergo-, fysiotherapeut of verpleegkundige, dus zij weten wat er speelt.
Toch wordt de uitgewerkte tiloplossing eerst ter bevestiging aan u voorgelegd. Hebben wij uw vraag goed begrepen, en voldoet de oplossing aan uw behoefte? Wilt u het eerst zeker weten?, dat kan...

Vrijblijvend en kosteloze proefperiode

Natuurlijk wilt u eerst bevestigd zien dat de geboden tiloplossing de goede is. Onze adviseur kan direct ter plaatse een aantal testen uitvoeren met de demomaterialen uit z'n bestelbus. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend onze producten voor een zichtperiode gratis uitproberen. Zo bent u zeker dat u zich een tilsysteem op maat aanschaft dat echt aansluit bij uw noden en wensen.

Gedetailleerde offerte

Elke offerte geeft in onderdelen een duidelijk beeld van wat het tilsysteem gaat kosten. De bijgevoegde tekeningen, schetsen en foto’s tonen u hoe uw oplossing er uit zal zien. Tiltechniek wil vermijden dat u na uw opdracht nog met onverwachte uitgaven wordt geconfronteerd.

Persoonlijke begeleiding door onze adviseur

Uw dossier wordt opgevolgd door één vaste persoonlijke adviseur. Gedurende het totale project is hij uw aanspreekpunt. Hij begeleidt u van concept tot realisatie, ook op het gebied van eventueel (ver)bouwadvies.

Contact

Wij helpen u graag met de juiste oplossing. Neem vrijblijvend contact op of bel 0416-650867.

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Proberen?

Bel 0416-6508670416-650867 of ga naar ons contactformulier en vraag om een vrijblijvende proefplaatsing.

Video's

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.
Handimove Surehands Tilbeugel

Over Tiltechniek

Tiltechniek is gevestigd in Waalwijk en heeft klanten door het hele land. Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking, maar biedt bovenal maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit.

Voor standaard producten kunt u op meer plekken terecht. Voor een oplossing die precies voor ú de allerbeste is, heeft u aan Tiltechniek een menselijke partner. Wij leveren op maat en van mens tot mens. Neem gerust de proef op de som en bel of mail ons met uw vragen.

Openingstijden

Ma - Vr: 8:30u - 17:00u
Za, Zo: Gesloten

Contact

Energieweg 12-A
Postbus 334
5140AH Waalwijk
info@tiltechniek.nl
Tel: 0416-650867© Tiltechniek.nl - webdesign door Alseenrodelap.nl