Wat kost een plafondlift?


Een plafondlift kost vanaf Euro 2.995 incl. BTW en montage. Dat is het eenvoudige antwoord op een logische vraag wanneer u de aankoop van een plafondlift overweegt. Maar misschien is de echte vraag, wat levert mij de aankoop van een plafondlift op? Wat is de meerwaarde? Of wanneer het duidelijk is dat er 'iets' moet komen, waarom zouden we niet voor een verrijdbare (passieve) tillift kiezen.

Zullen we enkele weerstanden ten op zichte van een plafondlift doornemen?

Met een verrijdbare tillift kan ik overal in huis komen.

Dat klopt meestal. De vraag is of dat ook echt nodig is, waar wilt u de tillift gebruiken? Is dat echt overal dan kun je natuurlijk overwegen om een plafondlift op meerdere plaatsen aan te brengen. Maar vaak blijkt alleen de slaapkamer en de natte cel echt noodzakelijk te zijn. Hier kan de plafondlift een goed alternatief zijn.

Een verrijdbare tillift is goedkoper

Dat is nog maar de vraag. Natuurlijk wordt de plafondlift duurder naar mate u meer traject nodig heeft. Maar gezien onze vanafprijs voor een eenvoudige plafondlift is dat dus niet een vanzelfsprekendheid. Bekijk je de tijdwinst door snellere transfers zal de plafondlift op de langere duur zelfs goedkoper uitkomen. Het bespaart ook op het ziekteverzuim, want met een plafondlift hoeft de verzorger lang niet zo hard te trekken en duwen als met een verrijdbare tillift. Dus minder risico op uitval door blessures en dergelijke.

Mijn plafond is niet sterk genoeg voor een plafondlift

Tiltechniek heeft reeds honderden plafondliften geleverd in Nederland en heeft zeer veel ervaring in het kunnen beoordelen of uw plafond stevig genoeg is. Dat valt in de praktijk heel vaak mee. Een simpel ezelsbruggetje is; kunt u op het plafond/vloer lopen, dan kunt u er ook aan hangen. En zelfs als het niet kan, kunnen we vaak nog een extra versteviging in uw plafond aanbrengen. Tiltechniek neemt u alle zorgen en werk uit handen.

Ons advies; Vraag advies!

Laat één van onze medewerkers gratis en volledig vrijblijvend bij u thuis inventariseren naar de mogelijkheden van een plafondlift. Mijn collega zal met u alle voordelen doornemen. Bel ons op 0416-650867 of druk op de terugbel knop rechtsboven in beeld.

Contact

We helpen je graag met de juiste oplossing. Neem gerust contact met ons op. 

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Proberen?

Bel 0416-6508670416-650867 of ga naar ons contactformulier en vraag om een vrijblijvende proefplaatsing.

Video's

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.