Wat kost een plafondlift?


Een plafondlift kost vanaf Euro 2.995 excl montage en BTW. Dat is het eenvoudige antwoord op een logische vraag wanneer je de aankoop van een plafondlift overweegt. Maar misschien is de echte vraag, wat levert mij de aankoop van een plafondlift op? Wat is de meerwaarde? Of wanneer het duidelijk is dat er 'iets' moet komen, waarom zouden we niet voor een verrijdbare (passieve) tillift kiezen.

Zullen we enkele weerstanden ten op zichte van een plafondlift doornemen?

Met een verrijdbare tillift kan ik overal in huis komen.

Dat klopt meestal. De vraag is of dat ook echt nodig is, waar wil je de tillift gebruiken? Is dat echt overal dan kun je natuurlijk ook overwegen om een plafondlift op meerdere plaatsen aan te brengen. Maar vaak blijkt alleen de slaapkamer en de natte cel echt noodzakelijk te zijn. Hier kan de plafondlift een goed alternatief zijn.

Een verrijdbare tillift is goedkoper

Dat is nog maar de vraag. Natuurlijk wordt de plafondlift duurder naarmate je meer traject nodig hebt. Maar gezien onze vanafprijs voor een eenvoudige plafondlift is dat dus niet een vanzelfsprekendheid. Bekijk je de tijdwinst door snellere transfers, zal de plafondlift op de langere duur zelfs goedkoper uitkomen. Het bespaart ook op het ziekteverzuim, want met een plafondlift hoeft de verzorger lang niet zo hard te trekken en duwen als met een verrijdbare tillift. Dus minder risico op uitval door blessures en dergelijke.

Mijn plafond is niet sterk genoeg voor een plafondlift

Tiltechniek heeft reeds duizenden plafondliften geleverd in Nederland en heeft zeer veel ervaring in het kunnen beoordelen of jouw plafond stevig genoeg is. Dat valt in de praktijk heel vaak mee. Een simpel ezelsbruggetje is; kan je op het plafond/vloer lopen, dan kan je er ook aan hangen. En zelfs als het niet kan, kunnen we vaak nog een extra versteviging in het plafond aanbrengen. Tiltechniek neemt je alle zorgen en werk uit handen.

Ons advies; Vraag advies!

Laat één van onze medewerkers gratis en volledig vrijblijvend bij jouw thuis inventariseren naar de mogelijkheden van een plafondlift. Mijn collega zal alle voordelen met je doornemen. 

Bel 0416-650867 of mail ons geheel vrijblijvend op aanvragen@tiltechniek.nl, we helpen je graag.

Contact

We helpen je graag met de juiste oplossing. Neem gerust contact met ons op. 

Vakantie

Ga je binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Zwemmen

Wil je werken aan je conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt je veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Proberen?

Bel 0416-6508670416-650867 of ga naar ons contactformulier en vraag om een vrijblijvende proefplaatsing.

Video's

Bekijk onze producten in detail en overtuig jezelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.