Mevrouw Hoefeijzer uit Hulst

Zelfstandig met de tilbeugel

Mevrouw Hoefeijzer noemt de progressie van de vermindering van haar lichamelijke functies op: 'Eerst één kruk, toen twee krukken, daarna een rollator, een rolstoel en nu dan een plafondlift met tilbeugel. Ik ben er nu wel klaar mee, er hoeft niks meer bij.”..........

Dat is inderdaad best een trieste opsomming, maar ze brengt het met humor en de plafondlift bevalt haar prima. De rails loopt van de slaapkamer de badkamer in en voor bed en douche werkt hij uitstekend. Alleen voor haar toiletbezoek levert het wat onvoorziene problemen op. Mevrouw heeft een verhoogd toilet en voor catheteren en darmspoelen is dat een goede positie, voor het aandoen van de beugels van de tilbeugel om haar benen is het te hoog. Ze heeft nu hulp in de zoektocht naar een geschikte oplossing voor deze tegenstrijdigheid.

Ze woont alleen, dus deze combinatie van plafondlift en Surehands tilbeugel maakt dat ze haar zelfstandigheid kan behouden. Een ergotherapeute in het revalidatiecentrum zag dat het echt niet meer ging zo en bracht mevrouw Hoefeijzer in contact met Tiltechniek. Dat contact liep prima. 'Ze zijn goed alle afspraken nagekomen en kwamen nog eens terug om iets extra uit te leggen.'

In 1963 toen, behandeling van kanker nog in de kinderschoenen stond is ze bestraald voor een tumor en dat proces heeft weliswaar de tumor doen weggaan, maar ook de gezondheid van haar lichaam aangetast. Lopen kan ze inmiddels niet meer en andere functies van haar onderlichaam zijn ook uitgevallen. Nu kan ze weer vooruit.

  • woensdag, 25 september 2013

Product bekijken of uitproberen?

Op 'papier' ziet het er mooi uit. Maar u bent waarschijnlijk benieuwd of het voor u ook zo werkt. Dat begrijpen we natuurlijk. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak voor een passing of demonstratie.

Klik voor een afspraak

Over Tiltechniek

Tiltechniek is gevestigd in Waalwijk en heeft klanten door het hele land. Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking, maar biedt bovenal maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit.

Voor standaard producten kunt u op meer plekken terecht. Voor een oplossing die precies voor ú de allerbeste is, heeft u aan Tiltechniek een menselijke partner. Wij leveren op maat en van mens tot mens. Neem gerust de proef op de som en bel of mail ons met uw vragen.

Openingstijden

Ma - Vr: 8:30u - 17:00u
Za, Zo: Gesloten

Contact

Energieweg 12-A
Postbus 334
5140AH Waalwijk
info@tiltechniek.nl
Tel: 0416-650867© Tiltechniek.nl - webdesign door Alseenrodelap.nl