Met hulp tillen of zelfstandig verplaatsen?


Tiltechniek is specialist geworden in de combinatie plafondlift en Surehands tilbeugel omdat ze in de praktijk zagen wat een enorme toegevoegde waarde dit had. Van 'verplaatsen van mensen' verschoof de nadruk naar 'zelfstandig verplaatsen', met een tillift uiteraard. Want waarom zou iemand met een fysieke beperking hulp willen wanneer er zorghulpmiddelen bestaan die het mogelijk maken om zelfstandig te verplaatsen?

Zelfstandig tillen en verplaatsen

Zelfstandig verplaatsen kan betekenen; gelijk naar het toilet als het moment daar is, zelf bepalen wanneer de dag begint of eindigt of in en uit de rolstoel op een moment naar keuze. Zelfstandig verplaatsen kan betekenen het heft weer in eigen handen hebben, “een leven waar je zelf de regie over hebt”. Of “Als je het niet traint, het zelf doen, verlies je een stukje eigen kracht en creativiteit en eigenwaarde.”  Onze klanten hebben ons in de loop van de jaren zelf laten zien waar we als Tiltechniek de nadruk op wilden leggen. Op zelfstandig verplaatsen dus.

Plafondlift met tilbeugel voor zelfstandig verplaatsen 

De plafondlift is geheel met een afstandsbediening bedienbaar, in tegenstelling tot de verrijdbare tillift, die overigens verder ook prima geschikt is voor het verplaatsen van mensen met een beperking. De Surehands tilbeugel vult de plafondlift heel goed aan wanneer het gaat om het zelfstandig verplaatsen. Het systeem is simpel en uitermate doeltreffend. Maar in plaats van heel tekst en uitleg kunnen we het u beter aan den lijve laten ervaren. Bel nu voor een demonstratie bij u thuis.

Contact

We helpen je graag met de juiste oplossing. Neem gerust contact met ons op. 

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Proberen?

Bel 0416-6508670416-650867 of ga naar ons contactformulier en vraag om een vrijblijvende proefplaatsing.

Video's

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.