Wat is de prijs van een plafondlift?


Het snelle antwoord op deze vraag is; vanaf Euro 2.995,- inclusief BTW en montage. En dan is de prijs / kwaliteitverhouding van onze Handi-Move plafondliften dik in orde. Een plafondlift hoeft dus niet duur te zijn. Zeker wanneer er bijvoorbeeld alleen een klein stukje rails nodig is voor een transfer in en uit het bed.

Prijs vergelijken tussen mobiele tillift en plafondlift

Vaak wordt de prijs van een verrijdbare tillift vergeleken met prijs van een plafondlift. Daarbij wordt het voordeel van een verrijdbare tillift uitvergroot ten opzichte van een plafondlift. Met een verrijdbare tillift kun je overal in huis tillen, met de plafondlift alleen op de plaatsen waar de plafondrails hangt.

Toch is de plafondlift een goed alternatief, uw toilet of bed zal hoogstwaarschijnlijk niet ineens van lokatie veranderen. Daardoor is een monorail tussen uw bed en toilet/douche een prijstechnisch zeer goed alternatief op de 'standaard' verrijdbare tillift voorziening.

Andere voordelen van een plafondlift

De andere voordelen van een plafondlift zijn veel snellere transfers, geen lichamelijke klachten van uw hulpverleners en ook geen extra obstakel in uw kamer erbij.

Wilt u echt overal in de ruimte kunnen tillen, blijft een XY plafondrail of traverse rail de perfecte oplossing. Met deze beweegbare plafondrail kunt u ook overal komen en optimaal van uw kamerindeling gebruik maken. De mogelijkheden zijn oneindig.

De plafondliften van Tiltechniek zijn een budgetvriendelijke oplossing voor een vergelijkbaar bedrag als de verrijdbare tillift. Laat u zich goed informeren door onze adviseurs als u overweegt uw WMO aanvraag voor een tillift middels een PGB uit te laten keren. U kunt er zeker uw voordeel mee doen. Bel ons nu op 0416-650867, maak een afspraak.

Plafondlift pakket van Handi-Move

Omdat steeds meer particulieren tot de conclusie komen dat de totaalsom van de gehele eigen bijdrage akelig dichtbij de nieuwprijs van het tilsysteem komt, investeren ze liever zelf in de aankoop van het tilsysteem. Hierdoor heeft men eigen regie over het merk, type en uitvoering. Daarnaast is men tenminste nu wel eigenaar van het tilsysteem, terwijl dat bij de eigen bijdrage via de gemeente uiteindelijk niet het geval zou zijn. Tiltechniek heeft hiervoor samen met fabrikant Handi-Move een zeer scherpe aanbieding samengesteld. Een eenvoudig tilsysteem als antwoord op de vraag naar een goedkoop adequate oplossing voor bijvoorbeeld het tillen van de rolstoel naar bed. Kijk hier voor de zeer aantrekkelijke plafondlift pakket aanbieding.

Contact

We helpen je graag met de juiste oplossing. Neem gerust contact met ons op. 

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Proberen?

Bel 0416-6508670416-650867 of ga naar ons contactformulier en vraag om een vrijblijvende proefplaatsing.

Video's

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.