Hulpmiddelen in de zorg


Wij hebben ons gespecialiseerd in het zo optimaal mogelijk verplaatsen van mensen met een fysieke beperking. Hiervoor zijn vele hulpmiddelen voor de zorg leverbaar. Bij Tiltechniek gaan we uit van het benutten van mogelijkheden die mensen hebben en het beperken van de fysieke belasting van betrokken hulpverleners door middel van innovatieve tilliften.

Hulpmiddelen voor de zorg

Hulpmiddelen voor de zorg is een breed begrip. Tiltechniek richt zich op die hulpmiddelen in de zorg die het tillen en verplaatsen vergemakkelijken, zoals verrijdbare tilliften, plafondliften, tilbeugels en verschillende soorten draagjukken en kanteljukken. Wij werken nauw samen met fabrikant Handi-Move die innovatieve, gecertificeerde en hoogstaande kwalitatieve hulpmiddelen voor de zorg maakt. Zo maakt bijvoorbeeld de Surehands tilbeugel het voor de eindgebruiker mogelijk zich geheel zelfstandig te verplaatsen. Maar ook andere hulpmiddelen die de zorg ontlasten, zoals een douchebrancard en glijlakens hebben wij in ons assortiment.

De juiste hulpmiddelen, een zorg minder

De juiste hulpmiddelen kunnen een hele zorg minder betekenen. Zowel voor de eindgebruiker als voor de zorgverlener. Bij Tiltechniek kijken we persoonlijk mee om te zien waar uw situatie het meest mee gediend is. Of het nou om een particuliere aanschaf van een plafondlift gaat of een hele serie van verschillende tilliften voor in een zorginstelling. Bij Tiltechniek bent u hoe dan ook aan het juiste adres om informatie te krijgen over welke hulpmiddelen er zijn voor de zorg met betrekking tot het verplaatsen van mensen met een fysieke beperking. Neemt u gerust contact op met uw vragen, voor documentatie of een afspraak.

Contact

We helpen je graag met de juiste oplossing. Neem gerust contact met ons op. 

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Proberen?

Bel 0416-6508670416-650867 of ga naar ons contactformulier en vraag om een vrijblijvende proefplaatsing.

Video's

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.