Mevrouw van der Stel uit Arnhem

“Ik heb een anders werkend lijf”...

Door zuurstofgebrek bij de geboorte werkt haar lichaam anders dan gebruikelijk. Maar mevrouw Van der Stel heeft er geen last van, in de zin van dat ze twee ondernemingen draait en een leven leeft waar ze zelf de regie over heeft.......

Ze inspireert anderen nu om de weg te vinden naar zelfstandig functioneren met de juiste hulpmiddelen en de juiste mentaliteit. 'Zelfstandig functioneren betekent niet dat je alles zelf moet kunnen maar wel dat je zelf de regie hebt.'

Mevrouw Van der Stel had al een plafondtillift maar bij Tiltechniek vond ze het extra hulpmiddel wat precies bij haar pastte, de Surehands tilbeugel. 'Ik kan me zelfstandig in de tilbeugel hangen. Zoiets lukte niet in m'n eentje met de tildoek die ik eerst had, of het koste me een half uur.' Ze gebruikt de tilbeugel om zich te verplaatsen van stoel naar bad of van bed naar bad, de rest van de transfers doet ze zelfstandig. 'Ik kan mijn lijf wel inzetten maar op mijn eigen manier.'

Ik kan mijn lijf wel inzetten maar op een andere manier

In de zorg heerst een instelling die wel een omslag kan gebruiken, zegt ze. 'Hulpmiddelen dienen, in geval van een lichamelijke beperking, ervoor te zorgen dat jij zo zelfstandig mogelijk kan zijn. In plaats daarvan is het uitgangspunt dat de hulpverlener het zo makkelijk mogelijk heeft.' Inderdaad, wanneer mensen hun zelfstandigheid terug vinden, is het ontlasten van een hulpverlener niet meer nodig!

Mevrouw van der Stel heeft haar woonruimte met hulpmiddelen opengesteld als showroom op afspraak. Ook de tilbeugel is daar te zien. U kunt haar bereiken via www.villa2b.com. Haar enthousiasme over de tilbeugel is tastbaar. Net als dat van Tiltechniek trouwens.

In Tiltechniek heeft ze een goede match gevonden waarmee ze het uitgaan van mogelijkheden en zoveel mogelijk zelfstandigheid deelt. Of all places, heeft ze Tiltechniek via Twitter gevonden. Ze plaatste daar een bericht over dat ze op zoek was naar een lift waar ze zich zelfstandig in kon hangen! En Tiltechniek gaf het antwoord in de vorm van de tilbeugel.

  • woensdag, 25 september 2013
  • wardell DSC2443-bewerkt
  • wardell DSC2405-bewerkt
  • wardell DSC2385-bewerkt
  • tillift man badkamer
  • tillift man
  • surehands-tilbeugel-2
  • surehands-tilbeugel-1
  • surehands-tilbeugel-3
  • surehands-tilbeugel-4

Twitter

Bel mij terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u direct terug!

Terugbelverzoek

Praktische oplossingen voor uw persoonlijke situatie

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Bekijk onze oplossingen

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Bekijk de mogelijkheden

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Bekijk de mogelijkheden

Uitproberen?

Bel nu 0416-650867 en vraag naar een vrijblijvende proefplaatsing.

Klik voor een afspraak

Video's van producten

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klik voor alle productvideo's

Gebruikers vertellen

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.

Lees hier alle klantervaringen

Catalogus

In onze catalogus kunt u bladeren door alle producten die wij kunnen leveren. Bij vragen over een product vult u het onderstaande formulier in.

Tiltechniek Waalwijk

Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking. Maar bovenal bieden wij u maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit. U weet als geen ander hoe het is om op hulp van verzorgenden aangewezen te zijn. En wij weten als geen ander welke oplossingen er zijn om de mogelijkheden die u wèl hebt, optimaal te benutten.

Nieuwsbrief