De heer van Veldhuizen uit Veenendaal

"De tilbeugel is heel makkelijk in gebruik"

Meneer van Veldhuizen had zich heel goed voorbereid en wist tot in details zoals aansluiting van elektra, wat hij wilde hebben. Daarnaast was er door een plotselinge aanstaande operatie haast geboden met als gevolg dat er 14 dagen zaten tussen het eerste telefoontje aan Tiltechniek en het moment dat alles gemonteerd was.......

Een plafondtilsysteem om precies te zijn, met Surehands tilbeugel die hij al had uitgeprobeerd tijdens de Supportbeurs. 'Die beugel, dat was het. Hij is heel makkelijk in gebruik. En bovendien, als je erin zit heb je alle gelegenheid jezelf vrij te kunnen wassen.'

Een Friedreichataxie, wat een erfelijke aandoening is die ervoor zorgt dat de kleine hersenen geen signalen meer doorgeven aan de spieren, maken zijn lichaam gedeeltelijk verlamd. Eerst deed meneer van Veldhuizen heel veel op armkracht, zoals in en uit bed komen maar hij van de zomer scheurden zijn pezen en toen hield dat ook op. Nu hebben de tilbeugel en de plafondlift die functies overgenomen.

Na zijn telefoontje met Tiltechniek werd er een stellage in huis opgezet en kon meneer Veldhuizen zowel de tilbeugel als een tildoek uitproberen. Maar het overtuigende gebruiksgemak en de veel prettigere lichaamshouding maakten die keuze eenvoudig. Of tilbeugel en plafondlift ook voor zijn vrouw, die hem veel helpt, een vooruitgang is? 'Echt wel!' klinkt het uit de verte.

  • dinsdag, 25 september 2012
  • wardell DSC2443-bewerkt
  • wardell DSC2405-bewerkt
  • wardell DSC2385-bewerkt
  • tillift man badkamer
  • tillift man
  • surehands-tilbeugel-2
  • surehands-tilbeugel-1
  • surehands-tilbeugel-3
  • surehands-tilbeugel-4

Twitter

Bel mij terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u direct terug!

Terugbelverzoek

Praktische oplossingen voor uw persoonlijke situatie

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Bekijk onze oplossingen

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Bekijk de mogelijkheden

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Bekijk de mogelijkheden

Uitproberen?

Bel nu 0416-650867 en vraag naar een vrijblijvende proefplaatsing.

Klik voor een afspraak

Video's van producten

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klik voor alle productvideo's

Gebruikers vertellen

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.

Lees hier alle klantervaringen

Catalogus

In onze catalogus kunt u bladeren door alle producten die wij kunnen leveren. Bij vragen over een product vult u het onderstaande formulier in.

Tiltechniek Waalwijk

Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking. Maar bovenal bieden wij u maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit. U weet als geen ander hoe het is om op hulp van verzorgenden aangewezen te zijn. En wij weten als geen ander welke oplossingen er zijn om de mogelijkheden die u wèl hebt, optimaal te benutten.

Nieuwsbrief