Zelfstandig verplaatsen in huis


Ondanks hun beperkingen vinden mensen het prettig zich zoveel mogelijk zelfstandig in het huis te verplaatsen naar bijvoorbeeld bed, bad of toilet.

Volledig automatisch tillen met de Surehands tilbeugel

Met de Surehands tilbeugel van Tiltechniek wordt de gebruiker volledig automatisch getild, zonder hiervoor een tilband aan te leggen. Door de stevige ondersteuning onder de bovenarmen en de beensteunen kunnen transfers zelfstandig zijn en veilig worden uitgevoerd, zonder bijvoorbeeld de thuiszorg. Doordat de zijwaartse druk zich aanpast aan het postuur van de gebruiker, biedt de Surehands tilbeugel aanzienlijk meer comfort dan vergelijkbare namaak tilbeugels. De tilbeugel vergroot de zelfredzaamheid van cliënten en biedt hen meer privacy. Doordat professionele zorg niet langer noodzakelijk is, worden bovendien de zorgkosten verlaagd.

Testen van de tilbeugel in de praktijk

De tilbeugel van Tiltechniek heeft een lange lijst van tevreden gebruikers. De doelgroep bestaat uit cliënten die nog zelfstandig wonen. Doordat de tilbeugel op een andere manier werkt dan de gangbare tilbanden, dient de toepassing met de beoogde gebruiker getest te worden. De inzet van professionele zorg zal uiteindelijk voor de transfers naar bed, bad (douche) en rolstoel niet meer noodzakelijk zijn.

Contact

Wij helpen u graag met de juiste oplossing. Neem vrijblijvend contact op of bel 0416-650867.

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Proberen?

Bel 0416-6508670416-650867 of ga naar ons contactformulier en vraag om een vrijblijvende proefplaatsing.

Video's

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.
Handimove Surehands Tilbeugel

Over Tiltechniek

Tiltechniek is gevestigd in Waalwijk en heeft klanten door het hele land. Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking, maar biedt bovenal maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit.

Voor standaard producten kunt u op meer plekken terecht. Voor een oplossing die precies voor ú de allerbeste is, heeft u aan Tiltechniek een menselijke partner. Wij leveren op maat en van mens tot mens. Neem gerust de proef op de som en bel of mail ons met uw vragen.

Openingstijden

Ma - Vr: 8:30u - 17:00u
Za, Zo: Gesloten

Contact

Energieweg 12-A
Postbus 334
5140AH Waalwijk
info@tiltechniek.nl
Tel: 0416-650867© Tiltechniek.nl - webdesign door Alseenrodelap.nl