Waarom kiezen voor Tiltechniek?


Tilliften en plafondliften kun je overal kopen. Ik hoor het je denken. Sterker nog, ze lijken ook allemaal erg op elkaar. En ogenschijnlijk heb je misschien zelfs ook gelijk. Juist daarom wil ik je graag het verschil laten zien zodat je op basis van objectieve criteria een goede keuze kunt maken. Een tillift of plafondlift is niet alleen een 'ijzeren apparaat', maar een persoonlijk vervoermiddel waar je misschien zelfs volledig afhankelijk van bent. Zonder comfort, betrouwbaarheid en een goed advies is de keuze van de tillift gedoemd om op een mislukking uit te lopen.

Hieronder volgt een 8-punten check en ontdek dat het verschil niet altijd op het oog zichtbaar is:

Als ik een probleem heb in het weekend of op een feestdag, zijn jullie dan bereikbaar?
De storingsdienst van Tiltechniek is 7/7 bereikbaar, je wordt geholpen door onze eigen deskundige servicedienst

Kan ik mij zelfstandig verplaatsen naar bed, toilet, bad, douche...?
Tiltechniek beschikt in Nederland als enige over de gepatenteerde Surehands tilbeugel voor zelfstandig gebruik van Handi-Move. De tilbeugel is zowel geschikt voor zelfstandig gebruik als gebruik met begeleiding. Vraag hier een gratis en vrijblijvende demonstratie aan.

Ik heb een oplossing op maat nodig. Kan dit?
Samen met onze fabriek Handi-Move hebben we de kennis en mogelijkheden in huis om materialen op maat te maken en/of aan te passen. Ook tilbanden worden vaak op maat gemaakt volgens jouw behoeftes.

Ben ik er zeker van dat ik voor de juiste oplossing kies?
De Tiltechniek adviseur komt gratis en vrijblijvend bij je thuis voor een demonstratie of passing. Wanneer de meest geschikte oplossing is gevonden, heb je de mogelijkheid deze voor een periode kostenloos uit te proberen. De praktijk zal dan bewijzen of je de juiste keuze maakt. Zelfs voor een nog te plaatsen plafondlift heeft Tiltechniek oplossingen om dit toch in de praktijk te proberen.

Mijn woning moet aangepast worden, hoe past een plafondlift in dit plaatje?
Door de jarenlange ervaring van honderden opdrachten beschikt Tiltechniek over een ruime expertise in het plaatsen van plafondliften. Wij geven je advies en begeleiden je in het bouw- of verbouwproces.

Hoe weet ik wat alles gaat kosten? En wat komt er nog bij?
Onze prijsopgaven zijn transparant in hun informatie en opbouw, je weet welke artikelen er gebruikt en geleverd worden. Je bent ervan verzekerd geen onverwachtse extra kosten doorberekend te krijgen.

Tiltechniek levert mij een tillift of plafondlift, maar hoe leer ik dan ermee om te gaan?
Onze zorg voor jou gaat gewoon door na de aankoop en levering. Ook dan blijven we betrokken en kan je rekenen op nazorg, bijvoorbeeld een gebruiksinstructie aan jou of jouw mantelzorgers en thuiszorgmedewerkers .

Waarom zijn de oplossingen en producten van Tiltechniek zo goed?
Het uitgangspunt van ons advies en ontwikkeling van de producten is niet de technische oplossing, maar de mens, de eindgebruiker, JIJ. Dat betekent dat we werken en denken vanuit jouw behoeftes en daarop het advies of product afstemmen. Volgens ons ben jij het belangrijkst, niet ons product.


Benieuwd naar ervaringen van andere gebruikers? Lees het hier.

Contact

We helpen je graag met de juiste oplossing. Neem gerust contact met ons op. 

Vakantie

Ga je binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Zwemmen

Wil je werken aan je conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt je veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Proberen?

Bel 0416-6508670416-650867 of ga naar ons contactformulier en vraag om een vrijblijvende proefplaatsing.

Video's

Bekijk onze producten in detail en overtuig jezelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.