Tilliften van Tiltechniek


Tiltechniek is al bijna 20 jaar specialist in tilliften. Met oog voor de eindgebruiker en voor de zorgverleners bieden wij tilliften op maat voor het slim, veilig en moeiteloos verplaatsen van mensen met een fysieke beperking. Wij leveren gegarandeerd alle soorten tilliften naar volledige tevredenheid aan zowel particulier als aan zakelijke zorg- en recreatie instellingen. Waarom? Omdat we werkelijk bekijken wat onze klant het beste dient.

Als enige agent van Handi-Move in Nederland bent u bij Tiltechniek aan het juiste adres voor veilige, gecertificeerde en innovatieve tilliften. Wij draaien onze hand dan ook niet om voor het inrichten van complete zorg- en recreatie-instellingen. Onze tilsystemen zijn globaal te verdelen in verrijdbare tilliften en plafondgemonteerde tilliften. Beide varianten hebben hun eigen specifieke voordelen en toepassingen.

Plafondliften

Zich bewegend langs een soort spoorrails aan het plafond bieden plafond gemonteerde tilliften het grote voordeel van vrij vloer oppervlak en bereikbaarheid van plekken waar een verrijdbare tillift niet kan komen.

In combinatie met een Surehands tilbeugel bieden plafond tilliften ook nog eens de mogelijkheid tot volledige zelfstandigheid voor de gebruiker. Hoewel het slagen van deze combinatie afhankelijk is van de fysieke en geestelijke beperkingen van de gebruiker en om oog voor maatwerk vraagt, is het resultaat altijd boven verwachting.

Verrijdbare tilliften

De modellen verrijdbare tiliften die wij aanbieden zijn mobiel en flexibel in gebruik. Heel sterk en voor intensief gebruik of juist licht en compact inklapbaar? Wij komen graag bij u langs om informatie te geven over de verschillende tilliften en te kijken waar uw situatie of organisatie om vraagt. Zeker nieuwbouw en renovatie zijn uitgelezen kansen de zorgmogelijkheden uit te breiden en te verbeteren!

De tilliften van Tiltechniek zijn te combineren met vele verschillende draagjukken, draagdoeken en natuurlijk de tilbeugel. Meer weten over tilliften? Neem gerust contact op.

Contact

Wij helpen u graag met de juiste oplossing. Neem vrijblijvend contact op of bel 0416-650867.

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Proberen?

Bel 0416-6508670416-650867 of ga naar ons contactformulier en vraag om een vrijblijvende proefplaatsing.

Video's

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.
Handimove Surehands Tilbeugel

Over Tiltechniek

Tiltechniek is gevestigd in Waalwijk en heeft klanten door het hele land. Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking, maar biedt bovenal maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit.

Voor standaard producten kunt u op meer plekken terecht. Voor een oplossing die precies voor ú de allerbeste is, heeft u aan Tiltechniek een menselijke partner. Wij leveren op maat en van mens tot mens. Neem gerust de proef op de som en bel of mail ons met uw vragen.

Openingstijden

Ma - Vr: 8:30u - 17:00u
Za, Zo: Gesloten

Contact

Energieweg 12-A
Postbus 334
5140AH Waalwijk
info@tiltechniek.nl
Tel: 0416-650867© Tiltechniek.nl - webdesign door Alseenrodelap.nl