Een tillift van Tiltechniek


Een passende tillift voor elke situatie. Dat kunnen we u garanderen bij Tiltechniek. Wij verkopen tilsystemen om mensen met een fysieke beperking te verplaatsen, en wij gaan altijd voor uw volledige tevredenheid.

Voor de zorginstellingen en recreatie voorzieningen is de juiste tillift op de juiste plek een kwestie van maatwerk en geen dagelijkse investering. Misschien vraagt de ene ruimte meer om een plafond gemonteerde tillift, terwijl andere ruimtes en functies beter gediend zijn met een verrijdbare tillift.Wij kijken graag met u mee om te zien welke combinatie van tilliften uw organisatie naar een hoger niveau van zorgverlening kan tillen!

Voor de particuliere gebruiker is de keuze voor een tillift best een grote en ingrijpende. Daarom gaan we samen met u op zoek naar dié tillift combinatie die bij u past.

Welke tillift of tilliften u ook nodig hebt, in Tiltechniek heeft u een professioneel en persoonlijke partner die hoogwaardige kwaliteit producten levert. Wij werken al jaren naar volle tevredenheid samen met fabrikant Handi-Move.

Tillift + tilbeugel = zelfstandigheid

Vanuit de unieke samenwerking met Handi-Move bieden we bijvoorbeeld ook de combinatie aan van tillift met tilbeugel. Het unieke ontwerp van de Surehands tilbeugel maakt dat deze zeer gemakkelijk zelf aan te brengen is. Samen met de plafond tillift heeft een bepaalde groep gebruikers geen hulp meer nodig van een zorgverlener bij het zich verplaatsen. Wij kijken graag met u mee om te bepalen of deze samenwerking van tillift en tilbeugel voor u geschikt is of voor uw organisatie.

Neemt u gerust eens contact op met uw vragen of voor een afspraak om u te informeren over de mogelijkheden van een tillift voor u.

Contact

We helpen je graag met de juiste oplossing. Neem gerust contact met ons op. 

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Proberen?

Bel 0416-6508670416-650867 of ga naar ons contactformulier en vraag om een vrijblijvende proefplaatsing.

Video's

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.