Praktisch tillen met een plafondlift?


Wanneer er beperkt ruimte is, kunnen plafondliften een goede oplossing zijn.

Een plafondtillift is praktisch in kleine ruimtes omdat deze liften geen vloeroppervlak gebruiken, niet in de weg staan en er geen opbergruimte nodig is. Er kan eenvoudig gemanoeuvreerd worden en is sneller in gebruik dan een verrijdbare tillift.

Het bed of bad hoeven niet onderrijdbaar te zijn en met behulp van een plafondtillift kan probleemloos de gehele ruimte gebruikt worden.

Plafondlift voor beperkte mobiliteit

Sommige personen met een beperkte mobiliteit kunnen zelfs met een plafondtillift geheel zelfstandig een tiltransfer uitvoeren. Een plafondlift in combinatie met de Surehands tilbeugel vergroot de zelfstandigheid en het comfort en verbetert zo de levenskwaliteit aanzienlijk. Daarnaast is een plafondtillift fysiek minder belastend voor de verzorgende.

Voor een comfortabel gebruik van de plafondtillift mogelijk te maken is het belangrijk om naast de lift, ook de juiste keuze te maken in tiljukken en tilbanden. Tiltechniek Waalwijk biedt naast verschillende tiljukken, een uitgebreid assortiment tilbanden. Afhankelijk van de gebruiker en het doel kan er gekozen worden voor verschillende modellen, maten en materialen. Bel Tiltechniek: 0416-650867, we begeleiden we u graag in uw keuze.

Contact

We helpen je graag met de juiste oplossing. Neem gerust contact met ons op. 

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Proberen?

Bel 0416-6508670416-650867 of ga naar ons contactformulier en vraag om een vrijblijvende proefplaatsing.

Video's

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.