Een plafondlift van Tiltechniek


Tiltechniek is uw specialist in het verplaatsen van mensen wiens lichaam dat zelf niet kan. Met een plafondlift houdt u kostbare vloerruimte over. Daarnaast is een plafondlift zowel passief als actief te gebruiken, wat betekent met of zonder hulp van een ander.

Voor zorginstellingen en recreatievoorzieningen betekent dit ontlasting van uw zorgverleners, prettig en efficiënt werkbare ruimtes en tevreden klanten.

Meerwaarde van de Surehands tilbeugel

Wist u dat, mits de fysieke beperkingen het toelaten, een plafondlift gecombineerd met een Surehands tilbeugel ervoor zorgt dat er geen hulp van een ander meer nodig is? Een plafondlift helpt de gebruiker moeiteloos naar het toilet, in bad of in en uit bed. Als eindgebruiker kunt u weer genieten van zelfstandigheid en het volgen van uw eigen ritme. Als betrokken zorgverlener ontlast een plafondlift met tilbeugel uw takenpakket en fysieke inspanning.

Een plafondlift kan uiteraard ook als passieve tillift gebruikt worden, een tillift waarbij hulp van een ander nodig is. De verschillende modellen plafondlift die Tiltechniek levert zijn toepasbaar met diverse hulpmiddelen zoals een draagjuk en tilband of het elektrische kanteljuk. Met een plafondlift kunt u letterlijk alle kanten op. Wij laten u graag zien hoe deze efficiënte innovatieve systemen van toegevoegde waarde zijn in uw organisatie of huishouden.

Een plafondlift op maat

Tiltechniek levert de plafondlift in zwaardere modellen (2800 serie) die geschikt zijn om veel te kunnen dragen en snel en efficiënt te kunnen verplaatsen. Deze serie is zeer geschikt voor zorginstellingen en recreatievoorzieningen. Staat u voor renovatie of nieuwbouw? Dat is helemaal een uitgelezen kans om uw zorgaanbod uit te breiden en te verbeteren!

Daarnaast hebben wij een speciaal model plafondlift (model 2540) wat budgetvriendelijk, compact en licht is. Maar ook een plafondlift (model Tarzan) die de lastigheid van het verplaatsen door een klassieke deuropening opheft, hebben wij in huis.

Tiltechniek is samen met fabrikant Handi-Move uw adres voor veilige, gecertificeerde tilsystemen, waaronder de plafondlift. Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

Contact

We helpen je graag met de juiste oplossing. Neem gerust contact met ons op. 

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Proberen?

Bel 0416-6508670416-650867 of ga naar ons contactformulier en vraag om een vrijblijvende proefplaatsing.

Video's

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.