Mieke Bosman uit Zwolle

"Zelf erin en eruit, zonder pijn!"

“Ik heb weer een klein stukje zelfstandigheid terug. Ik kan weer zelf in en om het huis wat dingen doen en ondernemen.” vertelt Mieke Bosman uit Zwolle.....

Deze nieuw verworven vrijheid door de aanschaf van plafondtillift met Surehands tilbeugel staat in schril contrast met een tijdje geleden, toen ze 24 uur per dag afhankelijk was van haar bed.

Een ruggenprik leidde in 2006 tot een zenuwbeschadiging die stukje bij beetje voor meer uitval zorgde in haar onderlichaam.  Ze heeft een soort van dwarslaesie. Afgelopen januari verslechterde de situatie binnen drie weken ineens van enigszins mobiel naar geheel niet meer mobiel. Mieke Bosman kwam als 52 jarige zelfs een half jaar lang in een woonzorgcentrum terecht. Dat was geen plek voor iemand van haar leeftijd. 'Ik telde de blaadjes aan de bomen voor mijn raam.”

Tilbeugel is menswaardig

“Ze hadden daar van die tilzakken waar je in werd gefrommeld. Dat voelde zó mensonwaardig, mensonvriendelijk en was zo pijnlijk voor me dat ik mijn bed niet meer uit wilde komen. “ Mieke ging op internet op zoek naar andere mogelijkheden en kwam Tiltechniek tegen. Ze mocht het systeem zelf uitproberen en was idolaat! Zelf erin en eruit! Zonder pijn!

“Blij dat TT gewoon meedenkt met de mensen!”

Vanuit de gemeente bleek ze verplicht met een ander bedrijf in zee te moeten gaan. Die zou dezelfde tilbeugel hebben, maar dit bleek simpelweg niet waar! Na een hoop vijven en zessen hangt er dan nu toch een plafondtilsysteem van de badkamer naar de slaapkamer én naar het bed in haar woonkamer. Mét Surehands tilbeugel. “Toen het verhaal eenmaal rond was, hing het tilsysteem in 2 dagen erin. Alles werd netjes opgeruimd en Tiltechniek heeft meegedacht en goed overlegt.”

Mieke Bosman merkt op dat in de zorg er vaak óm de mensen heen gedacht lijkt te worden, zonder dat er echt goed gekeken wordt naar wat adequaat en functioneel is. “Blij dat Tiltechniek gewoon meedenkt met de mensen!”

  • dinsdag, 13 november 2012

Product bekijken of uitproberen?

Op 'papier' ziet het er mooi uit. Maar u bent waarschijnlijk benieuwd of het voor u ook zo werkt. Dat begrijpen we natuurlijk. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak voor een passing of demonstratie.

Klik voor een afspraak

Over Tiltechniek

Tiltechniek is gevestigd in Waalwijk en heeft klanten door het hele land. Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking, maar biedt bovenal maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit.

Voor standaard producten kunt u op meer plekken terecht. Voor een oplossing die precies voor ú de allerbeste is, heeft u aan Tiltechniek een menselijke partner. Wij leveren op maat en van mens tot mens. Neem gerust de proef op de som en bel of mail ons met uw vragen.

Openingstijden

Ma - Vr: 8:30u - 17:00u
Za, Zo: Gesloten

Contact

Energieweg 12-A
Postbus 334
5140AH Waalwijk
info@tiltechniek.nl
Tel: 0416-650867© Tiltechniek.nl - webdesign door Alseenrodelap.nl