Mevrouw Van der Neut uit Den Haag

"Geeft minder stress en vergt minder lichamelijke kracht."

‘Het is heel confronterend om een plafondlift aan te schaffen’, vertelt mevrouw. “Ik heb 18 jaar een dwarslaesie. De transfers heb ik altijd zelf met mijn armen gedaan."

In verband met klachten van overbelasting werd de plafondlift aangeraden. Via het revalidatiecentrum ben ik in contact gekomen met de mogelijkheden van een plafondlift. De adviseur van Tiltechniek was daarbij aanwezig en heeft diverse mogelijkheden uitgelegd en toegepast. Dat vond ik fijn, want zelf heb je op dat moment nog geen idee hoe één en ander daadwerkelijk gaat.

In het begin was het onwennig, het gaat nu steeds beter. Ik doe de helft van de transfers met de plafondlift, de andere helft nog met mijn armen. Dit heeft een positief effect op mijn schouders en nek. Het dagelijkse leven is een stuk lichter, het vergt minder lichamelijke kracht van me. Ook voel ik me rustiger. Ik weet dat ik met de plafondlift zeker in bed kom, dat geeft me beduidend minder stress.”

  • woensdag, 01 oktober 2014

Product bekijken of uitproberen?

Op 'papier' ziet het er mooi uit. Maar u bent waarschijnlijk benieuwd of het voor u ook zo werkt. Dat begrijpen we natuurlijk. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak voor een passing of demonstratie.

Klik voor een afspraak

Over Tiltechniek

Tiltechniek is gevestigd in Waalwijk en heeft klanten door het hele land. Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking, maar biedt bovenal maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit.

Voor standaard producten kunt u op meer plekken terecht. Voor een oplossing die precies voor ú de allerbeste is, heeft u aan Tiltechniek een menselijke partner. Wij leveren op maat en van mens tot mens. Neem gerust de proef op de som en bel of mail ons met uw vragen.

Openingstijden

Ma - Vr: 8:30u - 17:00u
Za, Zo: Gesloten

Contact

Energieweg 12-A
Postbus 334
5140AH Waalwijk
info@tiltechniek.nl
Tel: 0416-650867© Tiltechniek.nl - webdesign door Alseenrodelap.nl