Mevrouw Van der Neut uit Den Haag

"Geeft minder stress en vergt minder lichamelijke kracht."

‘Het is heel confronterend om een plafondlift aan te schaffen’, vertelt mevrouw. “Ik heb 18 jaar een dwarslaesie. De transfers heb ik altijd zelf met mijn armen gedaan."

In verband met klachten van overbelasting werd de plafondlift aangeraden. Via het revalidatiecentrum ben ik in contact gekomen met de mogelijkheden van een plafondlift. De adviseur van Tiltechniek was daarbij aanwezig en heeft diverse mogelijkheden uitgelegd en toegepast. Dat vond ik fijn, want zelf heb je op dat moment nog geen idee hoe één en ander daadwerkelijk gaat.

In het begin was het onwennig, het gaat nu steeds beter. Ik doe de helft van de transfers met de plafondlift, de andere helft nog met mijn armen. Dit heeft een positief effect op mijn schouders en nek. Het dagelijkse leven is een stuk lichter, het vergt minder lichamelijke kracht van me. Ook voel ik me rustiger. Ik weet dat ik met de plafondlift zeker in bed kom, dat geeft me beduidend minder stress.”

  • woensdag, 01 oktober 2014

Product bekijken of uitproberen?

Zo op onze site ziet het er natuurlijk prachtig uit. Wij begrijpen heel goed dat je benieuwd bent of het in de praktijk voor jou ook echt werkt. En of het past bij jouw wensen en hetgeen jij nodig hebt. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons, dan kunnen we je er alles over vertellen en mag je het ook echt uitproberen.

Klik voor een afspraak