Mevrouw Ossenblok uit Waspik

"Geen gesjor meer"

Acht jaar geleden kwam de elektrische rolstoel in huis. En afgelopen jaar gingen ook de transfers naar toilet en bad niet meer. Een stofwisselingsziekte in de spieren van Petra Ossenblok maakte dat er een plafondlift met een tildoek aangeschaft moest worden........

Voor haar helpenden was het niet meer te doen om haar te assisteren in de transfers en het gesjor deed haar lichaam veel pijn. Het plafondtilsysteem was dan ook een grote vooruitgang.

In geval van nood kan ze zelfs alleen naar de wc met assistentie van haar hulphond. Maar over het algemeen heeft ze hulp want de ziekte heeft haar hele lichaam aangetast.

De gemeente had haar een verrijdbare lift geadviseerd. 'Maar zo'n staand ding nam zoveel plek in, dat wilde ik niet en het paste niet onder het bad.' De plafondlift is eind 2012 in de badkamer gemonteerd en helpt haar vanuit de rolstoel naar het toilet of in en uit bad. 'Ideaal', vindt ze,  'en Tiltechniek heeft alles hartstikke netjes afgehandeld'.

  • woensdag, 25 september 2013

Product bekijken of uitproberen?

Op 'papier' ziet het er mooi uit. Maar u bent waarschijnlijk benieuwd of het voor u ook zo werkt. Dat begrijpen we natuurlijk. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak voor een passing of demonstratie.

Klik voor een afspraak