Mevrouw N. Gerritsen uit Ochten, voor haar 5-jarige zoon Levi

"Er wordt echt meegedacht."

"Wij tilden onze zoon Levi tot voor kort altijd zelf, zonder hulpmiddelen. We wilden echter voorbereid zijn op de toekomst, de wijzigingen in de WMO per 2015 en Levi die ouder en zwaarder wordt. We hebben daarom begin 2014 een aanvraag ingediend bij de gemeente voor een plafondlift."

"De gemeente gaat uit van de goedkoopste adequate oplossing en zij vonden dat een verrijdbare lift in dat plaatje paste. Wij hadden echter duidelijke argumentatie voor een plafondlift en daar is de gemeente na 9 maanden ook in meegegaan. We zijn daar zeer blij mee.

We hebben ons goed geïnformeerd, er zijn diverse partijen in beeld geweest. De gemeente had Tiltechniek bij ons aanbevolen. Onze adviseur van Tiltechniek kent onze situatie gewoon heel goed. Hij heeft verschillende opties met ons besproken en goed advies gegeven. Ook heeft hij alles met de aannemer geregeld, dat voelt gewoon heel fijn aan.

In de toekomst wordt Levi zwaarder en nog spastischer. Hij heeft een hersenafwijking, dat bleek toen hij 5 maanden oud was. Hij is volledig rolstoelgebonden. We worden nu zelf minder zwaar belast. Wij noemen het TopService hetgeen Tiltechniek geleverd heeft en zijn ook nog blij verrast door de gemeente, aangezien zij ook het jaarlijks onderhoud bij Tiltechniek geregeld hebben. ”

  • donderdag, 01 november 2012

Product bekijken of uitproberen?

Zo op onze site ziet het er natuurlijk prachtig uit. Wij begrijpen heel goed dat je benieuwd bent of het in de praktijk voor jou ook echt werkt. En of het past bij jouw wensen en hetgeen jij nodig hebt. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons, dan kunnen we je er alles over vertellen en mag je het ook echt uitproberen.

Klik voor een afspraak