Mevrouw Hardeman uit Doorwerth

"Het ging heel snel en dat is fijn."

Mevrouw Hardeman vertelt, dat ze via de ergotherapeute van haar man (de heer Jaspers) in contact met Tiltechniek is gekomen. “De ergotherapeute heeft jullie gebeld en de volgende dag was de afspraak al ingepland bij ons aan huis. Het ging heel snel en dat is fijn."

"Mijn man gebruikte een wandbeugel bij de wastafel en zo trok hij zich altijd omhoog. We zochten naar een oplossing zodat hij weer gedoucht kon worden. We hebben gekozen voor de draagbare plafondmotor met Surehands tilbeugel, waardoor er geen bouwkundige aanpassingen van onze badkamer nodig waren. Jullie monteur is erg aardig en heeft alles netjes gemonteerd. In de praktijk vonden we het nog even spannend, we zijn blij dat de adviseur ons daarmee nog geholpen heeft. We hebben nu het vertrouwen om de plafondlift ook echt te gebruiken. We zijn erg tevreden en mijn man ziet er naar uit om weer te douchen.”

  • woensdag, 01 oktober 2014

Product bekijken of uitproberen?

Zo op onze site ziet het er natuurlijk prachtig uit. Wij begrijpen heel goed dat je benieuwd bent of het in de praktijk voor jou ook echt werkt. En of het past bij jouw wensen en hetgeen jij nodig hebt. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons, dan kunnen we je er alles over vertellen en mag je het ook echt uitproberen.

Klik voor een afspraak