Mevrouw Hardeman uit Doorwerth

"Het ging heel snel en dat is fijn."

Mevrouw Hardeman vertelt, dat ze via de ergotherapeute van haar man (de heer Jaspers) in contact met Tiltechniek is gekomen. “De ergotherapeute heeft jullie gebeld en de volgende dag was de afspraak al ingepland bij ons aan huis. Het ging heel snel en dat is fijn."

"Mijn man gebruikte een wandbeugel bij de wastafel en zo trok hij zich altijd omhoog. We zochten naar een oplossing zodat hij weer gedoucht kon worden. We hebben gekozen voor de draagbare plafondmotor met Surehands tilbeugel, waardoor er geen bouwkundige aanpassingen van onze badkamer nodig waren. Jullie monteur is erg aardig en heeft alles netjes gemonteerd. In de praktijk vonden we het nog even spannend, we zijn blij dat de adviseur ons daarmee nog geholpen heeft. We hebben nu het vertrouwen om de plafondlift ook echt te gebruiken. We zijn erg tevreden en mijn man ziet er naar uit om weer te douchen.”

  • woensdag, 01 oktober 2014

Product bekijken of uitproberen?

Op 'papier' ziet het er mooi uit. Maar u bent waarschijnlijk benieuwd of het voor u ook zo werkt. Dat begrijpen we natuurlijk. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak voor een passing of demonstratie.

Klik voor een afspraak

Over Tiltechniek

Tiltechniek is gevestigd in Waalwijk en heeft klanten door het hele land. Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking, maar biedt bovenal maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit.

Voor standaard producten kunt u op meer plekken terecht. Voor een oplossing die precies voor ú de allerbeste is, heeft u aan Tiltechniek een menselijke partner. Wij leveren op maat en van mens tot mens. Neem gerust de proef op de som en bel of mail ons met uw vragen.

Openingstijden

Ma - Vr: 8:30u - 17:00u
Za, Zo: Gesloten

Contact

Energieweg 12-A
Postbus 334
5140AH Waalwijk
info@tiltechniek.nl
Tel: 0416-650867© Tiltechniek.nl - webdesign door Alseenrodelap.nl