Mevrouw G

"Aangewezen op afgesproken bedtijden van anderen"

Een zeldzame ziekte leidde tot gedeeltelijke uitval van haar lichaam, en daarom kon mevrouw op gegeven moment niet meer zelfstandig in en uit bed. In het revalidatiecentrum werd er een plafondtillift aangeschaft met Surehands tilbeugel om mee te oefenen en zij was één van de eersten die ermee aan de slag mocht........

Dat was de aanleiding om zelf ook zo'n systeem aan te schaffen.

Ze is tevreden over het bedieningsgemak en met name blij met de tilbeugel. Bijvoorbeeld na het douchen was het 'een gedoe zo'n tilmat achter een nat lijf te frunniken. Als je nat bent is dat niet prettig en geeft soms zelfs blaren.'
Wat op het moment even tegenvalt is dat, onvoorzien, bij het in bed gaan met de plafondlift, haar benen blijven hangen achter de rolstoel en het bed. Haar bed is eigenlijk iets te hoog. Maar zodra dat verholpen is kan ze weer zelfstandig in en uit bed. 'Ik was aangewezen op afgesproken bedtijden van anderen.' De thuiszorg meestal. Ze zal blij zijn als ze binnenkort weer haar eigen bedtijd kan bepalen.

  • woensdag, 25 september 2013

Product bekijken of uitproberen?

Op 'papier' ziet het er mooi uit. Maar u bent waarschijnlijk benieuwd of het voor u ook zo werkt. Dat begrijpen we natuurlijk. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak voor een passing of demonstratie.

Klik voor een afspraak

Over Tiltechniek

Tiltechniek is gevestigd in Waalwijk en heeft klanten door het hele land. Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking, maar biedt bovenal maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit.

Voor standaard producten kunt u op meer plekken terecht. Voor een oplossing die precies voor ú de allerbeste is, heeft u aan Tiltechniek een menselijke partner. Wij leveren op maat en van mens tot mens. Neem gerust de proef op de som en bel of mail ons met uw vragen.

Openingstijden

Ma - Vr: 8:30u - 17:00u
Za, Zo: Gesloten

Contact

Energieweg 12-A
Postbus 334
5140AH Waalwijk
info@tiltechniek.nl
Tel: 0416-650867© Tiltechniek.nl - webdesign door Alseenrodelap.nl