Mevrouw Domburg uit Limmen

"Tilbeugel stimuleert zelfredzaamheid"

“We moeten het niet zoeken in revalidatie maar in hulpmiddelen.” Dit was het advies van het revalidatiecentrum vorig jaar aan de familie Domburg uit Limmen. Mevrouw Domburg heeft ms en het was tijd voor een volgende stap en dat hield in, een elektrische rolstoel en een plafondtillift met Surehands Tilbeugel.......

Het bevalt goed, vertelt meneer Domburg. 'De ene keer lukt het haar beter dan de andere om ermee te werken, ze heeft soms een klein beetje hulp nodig, maar het systeem is goed in bediening. Zelfs onze jongste dochter (12) heeft haar van de week kunnen helpen om op het toilet te komen. En voor mij is het een uitkomst.” Hij had vorig jaar zelf last van een nekhernia en de transfers van zijn vrouw werden steeds inspannender voor beiden.

Als je het zelf doen niet traint, verlies je kracht en eigenwaarde..

In het revalidatiecentrum is mevrouw Domburg ook wel eens verplaatst met een tildoek, dus ze kunnen tildoek en tilbeugel goed met elkaar vergelijken. “Het nadeel van een tildoek is, dat wat ze zelf kan doen, haar zelfredzaamheid, ontneem je haar gewoon. Je bent echt overgeleverd aan een ander. Als je het niet traint, het zelf doen, verlies je een stukje eigen kracht en creativiteit en eigenwaarde.” Daarom bevalt de tilbeugel hen dus erg goed.

Over het contact met Tiltechniek niks dan positiefs. “Vriendelijk, maar ook, en dat is net zo belangrijk, menswaardig. Je bent geen patiënt maar gewoon mens. Ja, menselijk. “

  • woensdag, 25 september 2013

Product bekijken of uitproberen?

Op 'papier' ziet het er mooi uit. Maar u bent waarschijnlijk benieuwd of het voor u ook zo werkt. Dat begrijpen we natuurlijk. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak voor een passing of demonstratie.

Klik voor een afspraak

Over Tiltechniek

Tiltechniek is gevestigd in Waalwijk en heeft klanten door het hele land. Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking, maar biedt bovenal maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit.

Voor standaard producten kunt u op meer plekken terecht. Voor een oplossing die precies voor ú de allerbeste is, heeft u aan Tiltechniek een menselijke partner. Wij leveren op maat en van mens tot mens. Neem gerust de proef op de som en bel of mail ons met uw vragen.

Openingstijden

Ma - Vr: 8:30u - 17:00u
Za, Zo: Gesloten

Contact

Energieweg 12-A
Postbus 334
5140AH Waalwijk
info@tiltechniek.nl
Tel: 0416-650867© Tiltechniek.nl - webdesign door Alseenrodelap.nl