Mevrouw Algra uit Hemrik

Tillift met tilstoeltje

De dochter van mevrouw Algra vertelt hoe ze 1,5 jaar op zoek zijn geweest naar een manier om haar moeder te tillen en verplaatsen. Tilzakken deden haar pijn, daar kon ze niet in. Voor een sta lift had ze te weinig spierfunctie in haar benen. Ze probeerden van alles uit, zonder resultaat. Eenmaal aangekomen bij Tiltechniek werd de tilbeugel uitgeprobeerd, maar ook die voelde niet prettig voor mevrouw.......

Toen kwam het idee op tafel om een tilstoeltje wat normaal aan een zwembadlift gebruikt wordt, aan een verrijdbare tillift te hangen. En dat was precies wat ze nodig hadden.

'Het is geweldig gewoon! Mijn moeder heeft er enorm van genoten dat ze deze zomer weer naar buiten kon. Er gaat een wereld voor haar open.'

Mevrouw Algra is al op hoge leeftijd en heeft volledige hulp nadat ze jarenlang ernstig ziek is geweest. In haar benen heeft ze helemaal geen kracht meer en opgetild worden doet haar erg veel pijn. Ze was hierdoor bedlegerig geworden. Binnenkort wil ze graag eens een keer winkelen met haar dochter.

  • woensdag, 25 september 2013

Product bekijken of uitproberen?

Zo op onze site ziet het er natuurlijk prachtig uit. Wij begrijpen heel goed dat je benieuwd bent of het in de praktijk voor jou ook echt werkt. En of het past bij jouw wensen en hetgeen jij nodig hebt. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons, dan kunnen we je er alles over vertellen en mag je het ook echt uitproberen.

Klik voor een afspraak