Familie Noordhoff uit Leusden

"Douchebad werkt perfect"

Meneer Noordhoff vertelt dat ze al heel lang op zoek waren naar iets dergelijks als de douchestretcher, die zowel als aankleedplek en bad/douche tegelijk kan fungeren in verband met de beperkte ruimte in de badkamer. Na grondig onderzoek vonden zij het douchebad bij Tiltechniek.......

Hij steekt zijn enthousiasme dan ook niet onder stoelen of banken. 'Het werkt perfect.'

Voordat meneer Noordhoff de beschikking kreeg over het douchebad deed hij de handelingen rondom het katheteriseren van zijn dochter Maud (9) deels op bed, deels onder de douche, wat een hele happening was. "Maud zat eerst op de grond onder de douche en vervolgens deden we het aan en uitkleden op bed, wat resulteerde in een nat bed en een hoop was. Nu we gebruik maken van het douchebad gebeurt alles op één plaats. Na het katheteriseren is de bekleding van het douchebad makkelijk schoon te maken en de stof droogt erg snel op, zodat ook na een doucheparty op dezelfde plek aangekleed kan worden." Dat scheelt ook een hoop transfers!

Maud is gevoelig voor decubitus, maar dankzij de zachte ondergrond van het douchebad hebben zij hier geen last meer van gehad. 

De offerte aanvraag en informatie voorziening vanuit Tiltechniek waren uitstekend zodat meneer Noordhoff de gemeente kon overtuigen dat het douchebad het beste en goedkoopst adequate voorziening is voor zijn dochter. Tiltechniek heeft ervoor gezorgd dat meneer Noordhoff het douchebad 2 maanden op proef thuis kon uitproberen en zowel Maud als meneer Noordhoff wisten na deze proefpassing dat dit hetgeen is wat ze wilden. Meneer Noordhoff kon het proefmodel met flinke korting bij Tiltechniek  aanschaffen met behulp van het PGB van de gemeente. 

  • woensdag, 25 september 2013

Product bekijken of uitproberen?

Zo op onze site ziet het er natuurlijk prachtig uit. Wij begrijpen heel goed dat je benieuwd bent of het in de praktijk voor jou ook echt werkt. En of het past bij jouw wensen en hetgeen jij nodig hebt. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons, dan kunnen we je er alles over vertellen en mag je het ook echt uitproberen.

Klik voor een afspraak