Familie de Graaf uit Ternaard

"Hij vindt het wel lekker om zo vervoerd te worden"

Mevrouw de Graaf vertelt hoe ze voor hun zoon van 14 tegenwoordig gebruik maken van een tillift. Hij heeft spastische epilepsie. Het werd haar te zwaar om hem nog te tillen, zeker omdat ze zelf ook last heeft van een chronische fysieke aandoening........

Nu hangt er een stuk plafondrails in de slaapkamer van Sipke en beneden nog een traject. Ze hebben een draagbare plafondmotor die ze naar wens in en uit de rails kunnen haken. Die is licht en compact genoeg om goed hanteerbaar te zijn, en daardoor kan die boven en beneden gebruikt worden. De tillift tilt hem in en uit zijn rolstoel, bed, verzorgingstafel, zitzak, etc.

“We moesten van de de gemeente 3 offertes aanleveren en dan werd er gekeken wie de goedkoopste was.' vertelt mevrouw de Graaf. En wat vindt Sipke er zelf van?
“Hij vindt het wel lekker om zo vervoerd te worden.”

  • woensdag, 13 november 2013

Product bekijken of uitproberen?

Zo op onze site ziet het er natuurlijk prachtig uit. Wij begrijpen heel goed dat je benieuwd bent of het in de praktijk voor jou ook echt werkt. En of het past bij jouw wensen en hetgeen jij nodig hebt. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons, dan kunnen we je er alles over vertellen en mag je het ook echt uitproberen.

Klik voor een afspraak