Familie de Graaf uit Ternaard

"Hij vindt het wel lekker om zo vervoerd te worden"

Mevrouw de Graaf vertelt hoe ze voor hun zoon van 14 tegenwoordig gebruik maken van een tillift. Hij heeft spastische epilepsie. Het werd haar te zwaar om hem nog te tillen, zeker omdat ze zelf ook last heeft van een chronische fysieke aandoening........

Nu hangt er een stuk plafondrails in de slaapkamer van Sipke en beneden nog een traject. Ze hebben een draagbare plafondmotor die ze naar wens in en uit de rails kunnen haken. Die is licht en compact genoeg om goed hanteerbaar te zijn, en daardoor kan die boven en beneden gebruikt worden. De tillift tilt hem in en uit zijn rolstoel, bed, verzorgingstafel, zitzak, etc.

“We moesten van de de gemeente 3 offertes aanleveren en dan werd er gekeken wie de goedkoopste was.' vertelt mevrouw de Graaf. En wat vindt Sipke er zelf van?
“Hij vindt het wel lekker om zo vervoerd te worden.”

  • woensdag, 13 november 2013

Product bekijken of uitproberen?

Op 'papier' ziet het er mooi uit. Maar u bent waarschijnlijk benieuwd of het voor u ook zo werkt. Dat begrijpen we natuurlijk. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak voor een passing of demonstratie.

Klik voor een afspraak

Over Tiltechniek

Tiltechniek is gevestigd in Waalwijk en heeft klanten door het hele land. Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking, maar biedt bovenal maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit.

Voor standaard producten kunt u op meer plekken terecht. Voor een oplossing die precies voor ú de allerbeste is, heeft u aan Tiltechniek een menselijke partner. Wij leveren op maat en van mens tot mens. Neem gerust de proef op de som en bel of mail ons met uw vragen.

Openingstijden

Ma - Vr: 8:30u - 17:00u
Za, Zo: Gesloten

Contact

Energieweg 12-A
Postbus 334
5140AH Waalwijk
info@tiltechniek.nl
Tel: 0416-650867© Tiltechniek.nl - webdesign door Alseenrodelap.nl