De heer van Veldhuizen uit Veenendaal

"De tilbeugel is heel makkelijk in gebruik"

Meneer van Veldhuizen had zich heel goed voorbereid en wist tot in details zoals aansluiting van elektra, wat hij wilde hebben. Daarnaast was er door een plotselinge aanstaande operatie haast geboden met als gevolg dat er 14 dagen zaten tussen het eerste telefoontje aan Tiltechniek en het moment dat alles gemonteerd was.......

Een plafondtilsysteem om precies te zijn, met Surehands tilbeugel die hij al had uitgeprobeerd tijdens de Supportbeurs. 'Die beugel, dat was het. Hij is heel makkelijk in gebruik. En bovendien, als je erin zit heb je alle gelegenheid jezelf vrij te kunnen wassen.'

Een Friedreichataxie, wat een erfelijke aandoening is die ervoor zorgt dat de kleine hersenen geen signalen meer doorgeven aan de spieren, maken zijn lichaam gedeeltelijk verlamd. Eerst deed meneer van Veldhuizen heel veel op armkracht, zoals in en uit bed komen maar hij van de zomer scheurden zijn pezen en toen hield dat ook op. Nu hebben de tilbeugel en de plafondlift die functies overgenomen.

Na zijn telefoontje met Tiltechniek werd er een stellage in huis opgezet en kon meneer Veldhuizen zowel de tilbeugel als een tildoek uitproberen. Maar het overtuigende gebruiksgemak en de veel prettigere lichaamshouding maakten die keuze eenvoudig. Of tilbeugel en plafondlift ook voor zijn vrouw, die hem veel helpt, een vooruitgang is? 'Echt wel!' klinkt het uit de verte.

  • dinsdag, 25 september 2012

Product bekijken of uitproberen?

Zo op onze site ziet het er natuurlijk prachtig uit. Wij begrijpen heel goed dat je benieuwd bent of het in de praktijk voor jou ook echt werkt. En of het past bij jouw wensen en hetgeen jij nodig hebt. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons, dan kunnen we je er alles over vertellen en mag je het ook echt uitproberen.

Klik voor een afspraak