Anonieme mevrouw

"Dit bespaart mij een hoop kracht."

“Ik heb 33 jaar geleden een ernstig ongeluk gehad en hier een totale dwarslaesie aan overgehouden. Tot voor kort maakte ik de transfers met een glijplank. Mijn krachten verminderden en hierdoor moest ik op zoek naar een alternatief."

"Via mijn Revalidatiecentrum (De Hoogstraat Revalidatie) ben ik met Tiltechniek in contact gekomen. De plafondlift met de Surehands tilbeugel is een uitkomst voor mij. Dit bespaart mij een hoop kracht. Ik heb hele korte armen, ik drukte me voorheen met mijn armen omhoog, ik heb echter ook artrose. Nu met de tilbeugel, hoef ik me niet meer zo in te spannen. Ik ben heel blij en tevreden.”

Mevrouw heeft een aanvraag voor vergoeding ingediend bij de gemeente. Haar verzoek werd afgewezen. Ze besloten om de plafondlift en de Surehands tilbeugel zelf aan te schaffen. De revalidatiearts en de ergotherapeut hebben samen een advies geschreven, omdat mevrouw wel een hulpmiddel nodig heeft. Mevrouw heeft dat advies naar de gemeente gestuurd. Ze zagen wel de noodzaak van het hulpmiddel voor mevrouw in, echter ze vergoeden het niet.

Gelukkig was er wel een financiële regeling met de gemeente mogelijk, hierdoor heeft ze de plafondlift wel kunnen aankopen, middels een terugbetalingsregeling.

  • woensdag, 01 oktober 2014

Product bekijken of uitproberen?

Zo op onze site ziet het er natuurlijk prachtig uit. Wij begrijpen heel goed dat je benieuwd bent of het in de praktijk voor jou ook echt werkt. En of het past bij jouw wensen en hetgeen jij nodig hebt. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons, dan kunnen we je er alles over vertellen en mag je het ook echt uitproberen.

Klik voor een afspraak