Anonieme mevrouw

"Dit bespaart mij een hoop kracht."

“Ik heb 33 jaar geleden een ernstig ongeluk gehad en hier een totale dwarslaesie aan overgehouden. Tot voor kort maakte ik de transfers met een glijplank. Mijn krachten verminderden en hierdoor moest ik op zoek naar een alternatief."

"Via mijn Revalidatiecentrum (De Hoogstraat Revalidatie) ben ik met Tiltechniek in contact gekomen. De plafondlift met de Surehands tilbeugel is een uitkomst voor mij. Dit bespaart mij een hoop kracht. Ik heb hele korte armen, ik drukte me voorheen met mijn armen omhoog, ik heb echter ook artrose. Nu met de tilbeugel, hoef ik me niet meer zo in te spannen. Ik ben heel blij en tevreden.”

Mevrouw heeft een aanvraag voor vergoeding ingediend bij de gemeente. Haar verzoek werd afgewezen. Ze besloten om de plafondlift en de Surehands tilbeugel zelf aan te schaffen. De revalidatiearts en de ergotherapeut hebben samen een advies geschreven, omdat mevrouw wel een hulpmiddel nodig heeft. Mevrouw heeft dat advies naar de gemeente gestuurd. Ze zagen wel de noodzaak van het hulpmiddel voor mevrouw in, echter ze vergoeden het niet.

Gelukkig was er wel een financiële regeling met de gemeente mogelijk, hierdoor heeft ze de plafondlift wel kunnen aankopen, middels een terugbetalingsregeling.

  • woensdag, 01 oktober 2014

Product bekijken of uitproberen?

Op 'papier' ziet het er mooi uit. Maar u bent waarschijnlijk benieuwd of het voor u ook zo werkt. Dat begrijpen we natuurlijk. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak voor een passing of demonstratie.

Klik voor een afspraak

Over Tiltechniek

Tiltechniek is gevestigd in Waalwijk en heeft klanten door het hele land. Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking, maar biedt bovenal maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit.

Voor standaard producten kunt u op meer plekken terecht. Voor een oplossing die precies voor ú de allerbeste is, heeft u aan Tiltechniek een menselijke partner. Wij leveren op maat en van mens tot mens. Neem gerust de proef op de som en bel of mail ons met uw vragen.

Openingstijden

Ma - Vr: 8:30u - 17:00u
Za, Zo: Gesloten

Contact

Energieweg 12-A
Postbus 334
5140AH Waalwijk
info@tiltechniek.nl
Tel: 0416-650867© Tiltechniek.nl - webdesign door Alseenrodelap.nl