Anonieme mevrouw

"Ik heb mijn privacy terug."

“Ik heb jullie via Google gevonden. Ik ben héél erg blij met mijn plafondlift met een tilband. De plafondlift is in mijn slaapkamer geplaatst, waardoor ik weer in alle privacy boven naar het toilet kan."

"Totdat ik de plafondlift kreeg, stond er beneden een leenlift. Ik moest daarmee in de woonkamer op een postoel. Mijn gezinsleden en bezoek gingen dus de kamer uit, als ik naar het toilet moest. Ik vind eigenlijk dat iedereen die hulpbehoevend is, zo’n plafondlift moet hebben. Hij werkt snel, maakt bijna geen geluid, je kunt er alle kanten mee uit en zit comfortabel. Sommige zorgverleners die hier komen, werken voor het eerst met een plafondlift. Ook zij zijn enorm enthousiast over het gebruik in de praktijk.

Ik heb mijn privacy terug als ik het toilet bezoek en dat is veel waard.”

  • woensdag, 01 oktober 2014

Product bekijken of uitproberen?

Op 'papier' ziet het er mooi uit. Maar u bent waarschijnlijk benieuwd of het voor u ook zo werkt. Dat begrijpen we natuurlijk. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak voor een passing of demonstratie.

Klik voor een afspraak

Over Tiltechniek

Tiltechniek is gevestigd in Waalwijk en heeft klanten door het hele land. Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking, maar biedt bovenal maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit.

Voor standaard producten kunt u op meer plekken terecht. Voor een oplossing die precies voor ú de allerbeste is, heeft u aan Tiltechniek een menselijke partner. Wij leveren op maat en van mens tot mens. Neem gerust de proef op de som en bel of mail ons met uw vragen.

Openingstijden

Ma - Vr: 8:30u - 17:00u
Za, Zo: Gesloten

Contact

Energieweg 12-A
Postbus 334
5140AH Waalwijk
info@tiltechniek.nl
Tel: 0416-650867© Tiltechniek.nl - webdesign door Alseenrodelap.nl