Anonieme mevrouw

"Ik heb mijn privacy terug."

“Ik heb jullie via Google gevonden. Ik ben héél erg blij met mijn plafondlift met een tilband. De plafondlift is in mijn slaapkamer geplaatst, waardoor ik weer in alle privacy boven naar het toilet kan."

"Totdat ik de plafondlift kreeg, stond er beneden een leenlift. Ik moest daarmee in de woonkamer op een postoel. Mijn gezinsleden en bezoek gingen dus de kamer uit, als ik naar het toilet moest. Ik vind eigenlijk dat iedereen die hulpbehoevend is, zo’n plafondlift moet hebben. Hij werkt snel, maakt bijna geen geluid, je kunt er alle kanten mee uit en zit comfortabel. Sommige zorgverleners die hier komen, werken voor het eerst met een plafondlift. Ook zij zijn enorm enthousiast over het gebruik in de praktijk.

Ik heb mijn privacy terug als ik het toilet bezoek en dat is veel waard.”

  • woensdag, 01 oktober 2014

Product bekijken of uitproberen?

Zo op onze site ziet het er natuurlijk prachtig uit. Wij begrijpen heel goed dat je benieuwd bent of het in de praktijk voor jou ook echt werkt. En of het past bij jouw wensen en hetgeen jij nodig hebt. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons, dan kunnen we je er alles over vertellen en mag je het ook echt uitproberen.

Klik voor een afspraak