Handi-Move Plafondlift pakket


Wanneer er een tilvoorziening wordt gezocht voor een eenvoudige situatie, kan het kant-en-klaar pakket een ideale oplossing zijn. Zeker wanneer er 'slechts' een enkele plafondrail nodig is om vanuit je rolstoel in-en-uit bed te kunnen komen. Bijvoorbeeld een plafondrail van 3 meter lang, dwars gesitueerd boven het bed, om vanuit het bed naar een rolstoel of verrijdbare douche-toilet rolstoel te gaan. Deze oplossing van Handi-Move is in veel gevallen hèt antwoord op de meest gevraagde 'goedkoopst adequate tilvoorziening' in Nederland.
 

Complete set plafondlift Euro 2.995,- excl. montage en BTW

draagbare plafondmotor met geintegreerd tiljukDeze Handi-Move plafondlift aanbieding is voor gebruik onder begeleiding van een zorgverlener, heeft een electrische hoog/laag functie en een tilvermogen van 182KG. De prijs van dit aantrekkelijke pakket is Euro 2.995,- excl. montage en BTW in Nederland (behalve waddeneilanden).

De Handi-Move plafondmotor is een compact model dat gemakkelijk afkoppelbaar en tevens draagbaar is. Hierdoor kan je gemakkelijk de plafondmotor meenemen naar een andere ruimte, bijvoorbeeld de badkamer, en optioneel ook daar een plafondrail plaatsen voor gebruik van dezelfde plafondmotor.
 
 

Contact

We helpen je graag met de juiste oplossing. Neem gerust contact met ons op. 

Vakantie

Ga je binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Zwemmen

Wil je werken aan je conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt je veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Proberen?

Bel 0416-6508670416-650867 of ga naar ons contactformulier en vraag om een vrijblijvende proefplaatsing.

Video's

Bekijk onze producten in detail en overtuig jezelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.