Handi-Move


Handi-Move is de Belgische fabrikant van kwalitatieve til- en zorgsystemen. De betrouwbare plafondliften, maar vooral de Surehands tilbeugel van Handi-Move is in Nederland erg bekend.

Handi-Move importeur

Al bijna 20 jaar is Tiltechniek Waalwijk de importeur in Nederland van de Handi-Move tilsystemen. Voor passingen, proefplaatsingen of een demonstratie kunt u telefonisch contact opnemen met 0416-650867 of per email via info@tiltechniek.nl.

Handi-Move Surehands tilbeugel

Het meest bekende product van Handi-Move is ongetwijfeld de Surehands tilbeugel. Een uniek product dat het meest bekend is om haar unieke eigenschap om jezelf zelfstandig te kunnen tillen en verplaatsen. Maar ook voor het tillen onder begeleiding van een zorgverlener is de tilbeugel het ultieme hulpmiddel. De Surehands tilbeugel is snel, adequaat en veilig.

Handi-Move plafondliften

Met de introductie van de HM 2800 serie plafondmotor op de Support 2016, heeft Handi-Move opnieuw de standaard op gebied van plafondliften gezet. Het prachtige compacte design oogt modern en fris. Voor de hoge kwaliteitseisen van Handi-Move staat de veiligheid van de gebruiker op de eerste plaats en de betrouwbare werking van de plafondlift op de tweede plaats.

Handi-Move mobiele tilliften

De verrijdbare tilliften van Handi-Move zijn praktisch in gebruik en zeer comfortabel voor de belanghebbende. Door gebruik te maken van de beste wielen, de beste hefmotor en de eigen ontwikkelde sturingskast, staat Handi-Move garant voor een lange technische levensduur. Vanuit kostentechnisch oogpunt zijn de Handi-Move mobiele tilliften zeer geschikt als de goedkoopste adequate oplossing voor vele aanvragen via de WMO.

Handi-Move douchebad

Het 3-in-1 douchebad van Handi-Move is een unicum. De comfortabele zachte bodem en zijwanden van het bad geeft de gebruiker een aangenaam en geborgen gevoel. En doordat de zijwand van het douchebad kan zakken tot het bodem niveau van het bad, kan het douchebad aansluitend op het baden of douchen ook als aankleedtafel gebruikt worden. Het douchebad heeft een electrische hoog/laag verstelling en ook de rand van het bad wordt electrisch bediend.

Contact

We helpen je graag met de juiste oplossing. Neem gerust contact met ons op. 

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Proberen?

Bel 0416-6508670416-650867 of ga naar ons contactformulier en vraag om een vrijblijvende proefplaatsing.

Video's

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.