Een plafondlift of een mobiele tillift?


U weet het niet? En als ik u vraag of u geïnteresseerd bent in zelfstandig verplaatsen? Wat zegt u dan?
Is u antwoord op 'zelfstandig verplaatsen' een ja, dan is ons antwoord op de vraag in de koptekst de plafondlift. Een plafondtillift maakt het samen met een Surehands tilbeugel mogelijk (sommige beperkingen daargelaten) om het zelfstandig verplaatsen weer op te pakken.

Hierdoor kan voor mensen een plafondlift een geweldige verbetering van levenskwaliteit zijn. En dat maakt ons werk zo de moeite waard én daarom is Tiltechniek de absolute specialist geworden in het zelfstandig verplaatsen door middel van plafondlift en tilbeugel.

Zelfstandig verplaatsen met plafondlift 

Een plafondlift beweegt zich langs het plafond aangestuurd door een afstandsbediening, waar een verrijdbare lift over de vloer geduwd moet worden. U begrijpt het verschil waar het het onderwerp 'zelfstandig verplaatsen' betreft.

De mogelijkheid tot zelfstandig verplaatsen die een plafondlift in zich draagt, zou maar een loze kreet in de ruimte zijn zonder de Surehands tilbeugel. Waar de plafondlift weet hoe er van a naar b gegaan moet worden, verstaat de tillbeugel de kunst om u stevig vast te houden tijdens de reis op een manier die u zelf dirigeert en waarbij uw zit actief blijft.

Wat is uw talent?

De verrijdbare tillift kent prachtige toepassingen in het verplaatsen van mensen met een beperking maar zelfstandig verplaatsen is er niet een van. Ieder (ding) z'n eigen talenten! Wat is uw talent? Het talent van Tiltechniek is het herkennen en aanreiken van mogelijkheden tot zelfstandig verplaatsen. En dat doen we het liefst met plafondlift en Surehands tilbeugel. Wilt u bij u thuis zelf ervaren of het iets voor u zou kunnen zijn? Neem contact op voor info en een afspraak.

Contact

We helpen je graag met de juiste oplossing. Neem gerust contact met ons op. 

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Proberen?

Bel 0416-6508670416-650867 of ga naar ons contactformulier en vraag om een vrijblijvende proefplaatsing.

Video's

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.