Mieke Bosman uit Zwolle

"Zelf erin en eruit, zonder pijn!"

“Ik heb weer een klein stukje zelfstandigheid terug. Ik kan weer zelf in en om het huis wat dingen doen en ondernemen.” vertelt Mieke Bosman uit Zwolle.....

Deze nieuw verworven vrijheid door de aanschaf van plafondtillift met Surehands tilbeugel staat in schril contrast met een tijdje geleden, toen ze 24 uur per dag afhankelijk was van haar bed.

Een ruggenprik leidde in 2006 tot een zenuwbeschadiging die stukje bij beetje voor meer uitval zorgde in haar onderlichaam.  Ze heeft een soort van dwarslaesie. Afgelopen januari verslechterde de situatie binnen drie weken ineens van enigszins mobiel naar geheel niet meer mobiel. Mieke Bosman kwam als 52 jarige zelfs een half jaar lang in een woonzorgcentrum terecht. Dat was geen plek voor iemand van haar leeftijd. 'Ik telde de blaadjes aan de bomen voor mijn raam.”

Tilbeugel is menswaardig

“Ze hadden daar van die tilzakken waar je in werd gefrommeld. Dat voelde zó mensonwaardig, mensonvriendelijk en was zo pijnlijk voor me dat ik mijn bed niet meer uit wilde komen. “ Mieke ging op internet op zoek naar andere mogelijkheden en kwam Tiltechniek tegen. Ze mocht het systeem zelf uitproberen en was idolaat! Zelf erin en eruit! Zonder pijn!

“Blij dat TT gewoon meedenkt met de mensen!”

Vanuit de gemeente bleek ze verplicht met een ander bedrijf in zee te moeten gaan. Die zou dezelfde tilbeugel hebben, maar dit bleek simpelweg niet waar! Na een hoop vijven en zessen hangt er dan nu toch een plafondtilsysteem van de badkamer naar de slaapkamer én naar het bed in haar woonkamer. Mét Surehands tilbeugel. “Toen het verhaal eenmaal rond was, hing het tilsysteem in 2 dagen erin. Alles werd netjes opgeruimd en Tiltechniek heeft meegedacht en goed overlegt.”

Mieke Bosman merkt op dat in de zorg er vaak óm de mensen heen gedacht lijkt te worden, zonder dat er echt goed gekeken wordt naar wat adequaat en functioneel is. “Blij dat Tiltechniek gewoon meedenkt met de mensen!”

  • dinsdag, 13 november 2012
  • wardell DSC2443-bewerkt
  • wardell DSC2405-bewerkt
  • wardell DSC2385-bewerkt
  • tillift man badkamer
  • tillift man
  • surehands-tilbeugel-2
  • surehands-tilbeugel-1
  • surehands-tilbeugel-3
  • surehands-tilbeugel-4

Twitter

Bel mij terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u direct terug!

Terugbelverzoek

Praktische oplossingen voor uw persoonlijke situatie

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Bekijk onze oplossingen

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Bekijk de mogelijkheden

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Bekijk de mogelijkheden

Uitproberen?

Bel nu 0416-650867 en vraag naar een vrijblijvende proefplaatsing.

Klik voor een afspraak

Video's van producten

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klik voor alle productvideo's

Gebruikers vertellen

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.

Lees hier alle klantervaringen

Catalogus

In onze catalogus kunt u bladeren door alle producten die wij kunnen leveren. Bij vragen over een product vult u het onderstaande formulier in.

Tiltechniek Waalwijk

Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking. Maar bovenal bieden wij u maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit. U weet als geen ander hoe het is om op hulp van verzorgenden aangewezen te zijn. En wij weten als geen ander welke oplossingen er zijn om de mogelijkheden die u wèl hebt, optimaal te benutten.

Nieuwsbrief