Mevrouw Domburg uit Limmen

"Tilbeugel stimuleert zelfredzaamheid"

“We moeten het niet zoeken in revalidatie maar in hulpmiddelen.” Dit was het advies van het revalidatiecentrum vorig jaar aan de familie Domburg uit Limmen. Mevrouw Domburg heeft ms en het was tijd voor een volgende stap en dat hield in, een elektrische rolstoel en een plafondtillift met Surehands Tilbeugel.......

Het bevalt goed, vertelt meneer Domburg. 'De ene keer lukt het haar beter dan de andere om ermee te werken, ze heeft soms een klein beetje hulp nodig, maar het systeem is goed in bediening. Zelfs onze jongste dochter (12) heeft haar van de week kunnen helpen om op het toilet te komen. En voor mij is het een uitkomst.” Hij had vorig jaar zelf last van een nekhernia en de transfers van zijn vrouw werden steeds inspannender voor beiden.

Als je het zelf doen niet traint, verlies je kracht en eigenwaarde..

In het revalidatiecentrum is mevrouw Domburg ook wel eens verplaatst met een tildoek, dus ze kunnen tildoek en tilbeugel goed met elkaar vergelijken. “Het nadeel van een tildoek is, dat wat ze zelf kan doen, haar zelfredzaamheid, ontneem je haar gewoon. Je bent echt overgeleverd aan een ander. Als je het niet traint, het zelf doen, verlies je een stukje eigen kracht en creativiteit en eigenwaarde.” Daarom bevalt de tilbeugel hen dus erg goed.

Over het contact met Tiltechniek niks dan positiefs. “Vriendelijk, maar ook, en dat is net zo belangrijk, menswaardig. Je bent geen patiënt maar gewoon mens. Ja, menselijk. “

  • woensdag, 25 september 2013
  • wardell DSC2443-bewerkt
  • wardell DSC2405-bewerkt
  • wardell DSC2385-bewerkt
  • tillift man badkamer
  • tillift man
  • surehands-tilbeugel-2
  • surehands-tilbeugel-1
  • surehands-tilbeugel-3
  • surehands-tilbeugel-4

Twitter

Bel mij terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u direct terug!

Terugbelverzoek

Praktische oplossingen voor uw persoonlijke situatie

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Bekijk onze oplossingen

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Bekijk de mogelijkheden

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Bekijk de mogelijkheden

Uitproberen?

Bel nu 0416-650867 en vraag naar een vrijblijvende proefplaatsing.

Klik voor een afspraak

Video's van producten

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klik voor alle productvideo's

Gebruikers vertellen

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.

Lees hier alle klantervaringen

Catalogus

In onze catalogus kunt u bladeren door alle producten die wij kunnen leveren. Bij vragen over een product vult u het onderstaande formulier in.

Tiltechniek Waalwijk

Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking. Maar bovenal bieden wij u maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit. U weet als geen ander hoe het is om op hulp van verzorgenden aangewezen te zijn. En wij weten als geen ander welke oplossingen er zijn om de mogelijkheden die u wèl hebt, optimaal te benutten.

Nieuwsbrief