De heer Willemse uit Berlikum

"Alsof je zelf nog controle hebt over je lichaam"

Mevrouw Willemse wil graag vertellen over de plafondlift met tilbeugel die ze voor haar man hebben die ms heeft. Hoewel ze hem eigenlijk door omstandigheden pas 1 dag écht goed in gebruik hebben. Aan het eind van die dag merkte ze op; “Ben ik iets vergeten, ik mis iets?” Om zich vervolgens te realiseren dat ze niet moe was, haar lichaam niet moe voelde........

Hoewel haar man bepaald geen zwaargewicht is, heeft ze hem jarenlang zelf verplaatst en getild. Een onhoudbare situatie. Na een nekhernia, rughernia en overbelaste schouder was het onmiskenbaar hoe onhoudbaar de situatie wérkelijk was. Met de gemeente/WMO heeft ze echter een onbegrijpelijke strijd moeten voeren om te krijgen wat ze nodig hadden. Nadat ze het uitgeprobeerd hadden bleek een verrijdbare lift geen optie. Ze hadden er geen ruimte voor en mevrouw Willemse kreeg hem nauwelijks in beweging in haar eentje. Een plafondlift was echter geen optie voor de gemeente. Uiteindelijk is al hun spaargeld erin gegaan.

In zo'n zak hing hij altijd scheef of raar

Ondanks alle toestanden waarover mevrouw nog steeds erg boos is, zijn ze nu echt heel erg blij met de plafondlift met Surehands tilbeugel. Meneer Willemse beschrijft zelf zijn ervaring als volgt; “dat je zelf nog controle hebt over je lichaam, in plaats van dat je overgeleverd lijkt, zo voelt het.”
“In zo'n zak hing hij altijd scheef or raar.” vertelt mevrouw Willemse.

De dag na de installatie en instructie gingen ze op vakantie en 2 weken later waren ze sommige details vergeten, waardoor ze de handjes van de tilbeugel in de zij van meneer Willemse plaatsten, op de plek van zijn zwevende ribben. Dat was niet de bedoeling en pijnlijk! Na bellen met Tiltechniek kwam er onmiddellijk een vertegenwoordiger hun kant op om te kijken wat het probleem was en hoe dit op te lossen. “De service is echt top!”

  • woensdag, 25 september 2013
  • wardell DSC2443-bewerkt
  • wardell DSC2405-bewerkt
  • wardell DSC2385-bewerkt
  • tillift man badkamer
  • tillift man
  • surehands-tilbeugel-2
  • surehands-tilbeugel-1
  • surehands-tilbeugel-3
  • surehands-tilbeugel-4

Twitter

Bel mij terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u direct terug!

Terugbelverzoek

Praktische oplossingen voor uw persoonlijke situatie

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Bekijk onze oplossingen

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Bekijk de mogelijkheden

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Bekijk de mogelijkheden

Uitproberen?

Bel nu 0416-650867 en vraag naar een vrijblijvende proefplaatsing.

Klik voor een afspraak

Video's van producten

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klik voor alle productvideo's

Gebruikers vertellen

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.

Lees hier alle klantervaringen

Catalogus

In onze catalogus kunt u bladeren door alle producten die wij kunnen leveren. Bij vragen over een product vult u het onderstaande formulier in.

Tiltechniek Waalwijk

Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking. Maar bovenal bieden wij u maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit. U weet als geen ander hoe het is om op hulp van verzorgenden aangewezen te zijn. En wij weten als geen ander welke oplossingen er zijn om de mogelijkheden die u wèl hebt, optimaal te benutten.

Nieuwsbrief