De heer Willemse uit Berlikum

"Alsof je zelf nog controle hebt over je lichaam"

Mevrouw Willemse wil graag vertellen over de plafondlift met tilbeugel die ze voor haar man hebben die ms heeft. Hoewel ze hem eigenlijk door omstandigheden pas 1 dag écht goed in gebruik hebben. Aan het eind van die dag merkte ze op; “Ben ik iets vergeten, ik mis iets?” Om zich vervolgens te realiseren dat ze niet moe was, haar lichaam niet moe voelde........

Hoewel haar man bepaald geen zwaargewicht is, heeft ze hem jarenlang zelf verplaatst en getild. Een onhoudbare situatie. Na een nekhernia, rughernia en overbelaste schouder was het onmiskenbaar hoe onhoudbaar de situatie wérkelijk was. Met de gemeente/WMO heeft ze echter een onbegrijpelijke strijd moeten voeren om te krijgen wat ze nodig hadden. Nadat ze het uitgeprobeerd hadden bleek een verrijdbare lift geen optie. Ze hadden er geen ruimte voor en mevrouw Willemse kreeg hem nauwelijks in beweging in haar eentje. Een plafondlift was echter geen optie voor de gemeente. Uiteindelijk is al hun spaargeld erin gegaan.

In zo'n zak hing hij altijd scheef of raar

Ondanks alle toestanden waarover mevrouw nog steeds erg boos is, zijn ze nu echt heel erg blij met de plafondlift met Surehands tilbeugel. Meneer Willemse beschrijft zelf zijn ervaring als volgt; “dat je zelf nog controle hebt over je lichaam, in plaats van dat je overgeleverd lijkt, zo voelt het.”
“In zo'n zak hing hij altijd scheef or raar.” vertelt mevrouw Willemse.

De dag na de installatie en instructie gingen ze op vakantie en 2 weken later waren ze sommige details vergeten, waardoor ze de handjes van de tilbeugel in de zij van meneer Willemse plaatsten, op de plek van zijn zwevende ribben. Dat was niet de bedoeling en pijnlijk! Na bellen met Tiltechniek kwam er onmiddellijk een vertegenwoordiger hun kant op om te kijken wat het probleem was en hoe dit op te lossen. “De service is echt top!”

  • woensdag, 25 september 2013

Over Tiltechniek

Tiltechniek is gevestigd in Waalwijk en heeft klanten door het hele land. Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking, maar biedt bovenal maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit.

Voor standaard producten kunt u op meer plekken terecht. Voor een oplossing die precies voor ú de allerbeste is, heeft u aan Tiltechniek een menselijke partner. Wij leveren op maat en van mens tot mens. Neem gerust de proef op de som en bel of mail ons met uw vragen.

Openingstijden

Ma - Vr: 8:30u - 17:00u
Za, Zo: Gesloten

Contact

Energieweg 12-A
Postbus 334
5140AH Waalwijk
info@tiltechniek.nl
Tel: 0416-650867© Tiltechniek.nl - webdesign door Alseenrodelap.nl