Ben jij het mensenmens en commercieel talent dat ons team komt versterken? 

Laat het ons snel weten!

Tiltechniek – Waalwijk
Tiltechniek is een ondernemend bedrijf dat uniek is in haar zorgproducten, daardoor komt zelfstandig wonen bijvoorbeeld weer binnen het bereik van mensen met een functiebeperking. We hebben 20 jaar ervaring met kwalitatief goede tilliften en plafondliften en houden daarnaast steeds oog voor de menselijke factor in het keuzeproces. Zowel consumenten als zorgprofessionals kunnen bij ons terecht.

Hoe ziet jouw dag er uit?
In je agenda staan (passings)afspraken gepland. Je weet met welk doel je gaat, wie de contactpersonen zijn en welke producten je mee dient te nemen. Het visitekaartje: dat ben jij! Je komt bij de klant thuis om na te gaan of een plafondrailsysteem mogelijk is. De consulent van de gemeente en de ergotherapeut zijn ook aanwezig. Met een verrijdbare tillift verzorg je de passing en bepaal je welke lichaamsondersteuning geschikt is. Daarnaast bespreek je met de aanwezigen in welke ruimte(n) het plafondrailsysteem gewenst is, neem je de technische maatvoering op en inventariseer je welke materialen er nodig zijn. De afspraken die je hebt, kunnen ook gerelateerd zijn aan reeds geleverde producten. Wanneer een bestaand plafondrailsysteem aanpassing nodig heeft, of wanneer er andere lichaamsondersteuning nodig is vanwege fysieke verandering. Op kantoor zorg je voor de uitwerking van offertes en de overdracht van informatie aan je collega's.
Je stimuleert de verkoop van ons productassortiment aan bestaande en potentiële afnemers (particulieren, gemeenten, instellingen in de gezondheidszorg en thuiszorg). Het netwerk is dynamisch en je zorgt dat dit goed wordt onderhouden en uitgebreid.

Wie ben jij?
Ter versterking van ons team zoeken we een collega die in het rayon West Nederland het visitekaartje van Tiltechniek is. Je hebt de opleiding Ergotherapie, Fysiotherapie of Bewegingstechnologie afgerond en hebt enkele jaren werkervaring op dit vlak. Wanneer je kennis hebt van de revalidatiebranche is dat een pré. Commercialiteit zit in je geven, je bent een contactmaker en je weet je goed in te leven. Je beschikt bij voorkeur over een gezonde dosis (bouw)technisch inzicht. Verder beschik je over een flexibele instelling, heb je veel geduld, zie je het werk liggen en kun je dit goed managen.

Wat mag je van ons verwachten?
Een veelzijdige en interessante fulltime functie (40 uur per week) met zicht op een vaste aanstelling. Je krijgt veel zelfstandigheid en de ruimte om jezelf in je rol van adviseur ontwikkelen.
Er heerst een gezellige, informele werksfeer op de vloer en je werkt in een hecht team met enthousiaste collega's. Je krijgt een uitgebreide introductie en persoonlijke begeleiding daar waar het gaat om onze werkwijze en het productassortiment dat we voeren. Verder zijn er prima arbeidsvoorwaarden en een salaris dat we afstemmen op basis van onder andere opleiding en werkervaring.

Zie jij een match?
Stuur jouw motivatie en CV, gericht aan Els Rampersad-Maaijen.

Wanneer je meer wilt weten over Tiltechniek, bezoek dan de website www.tiltechniek.nl of neem telefonisch contact met ons op. We zijn benieuwd naar wat jij te bieden hebt!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • wardell DSC2443-bewerkt
  • wardell DSC2405-bewerkt
  • wardell DSC2385-bewerkt
  • tillift man badkamer
  • tillift man
  • surehands-tilbeugel-2
  • surehands-tilbeugel-1
  • surehands-tilbeugel-3
  • surehands-tilbeugel-4

Twitter

Bel mij terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u direct terug!

Terugbelverzoek

Praktische oplossingen voor uw persoonlijke situatie

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Bekijk onze oplossingen

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Bekijk de mogelijkheden

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Bekijk de mogelijkheden

Uitproberen?

Bel nu 0416-650867 en vraag naar een vrijblijvende proefplaatsing.

Klik voor een afspraak

Video's van producten

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klik voor alle productvideo's

Gebruikers vertellen

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.

Lees hier alle klantervaringen

Catalogus

In onze catalogus kunt u bladeren door alle producten die wij kunnen leveren. Bij vragen over een product vult u het onderstaande formulier in.

Tiltechniek Waalwijk

Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking. Maar bovenal bieden wij u maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit. U weet als geen ander hoe het is om op hulp van verzorgenden aangewezen te zijn. En wij weten als geen ander welke oplossingen er zijn om de mogelijkheden die u wèl hebt, optimaal te benutten.

Nieuwsbrief