Uitvaartcentra

Dit is een van onze unieke oplossingen.


Betrokkenheid, professioneel maatwerk én een efficiënt tilsysteem.

Een complete oplossing van Tiltechniek

Wanneer u tilliften van Tiltechniek koopt voor uw zorginstelling of ziekenhuis, krijgt u er betrokkenheid en professioneel maatwerk gratis bij. Welk tilsysteem past het beste bij de zorg die uw cliënten nodig hebben en de wensen, eisen én portemonnee van uw instelling? Laat Tiltechniek met u meekijken om te bepalen met welke tilsystemen uw instelling, de zorgverleners én de eindgebruikers het beste gediend zijn.

Een juiste werkhouding van de zorgverlener is zeker in zorginstellingen en ziekenhuizen van groot belang gezien de grote hoeveelheid cliënten die zij helpen op een dag. Het ontlasten van uw verplegend personeel is daarom minstens even belangrijk als het comfort van uw cliënten met een fysieke beperking.

Zowel plafondtilliften als verrijdbare tilliften hebben hun heel specifieke voordelen en toepassingen , die al dan niet voor uw situatie de beste oplossing kunnen zijn. Daarnaast zijn tilband, elektrisch kanteljuk of Surehands tilbeugel onderling uitwisselbaar op hetzelfde tillift systeem, zodat u voor al uw cliënten de gewenste en moeiteloze tilsituatie kunt creëren.

Plafondlift voor nieuwbouw

Bevindt uw instelling zich in een renovatie of nieuwbouwsituatie? Schroom dan niet om snel contact op te nemen. Dit is het uitgelezen moment om plafondtilliften te installeren waardoor u voor jaren verzekerd bent van de (ook financiële) voordelen van het meest flexibele en efficiënte tilsysteem wat er op de markt is.

Oplossingen voor uitvaartcentra

Contact

Wij helpen u graag met de juiste oplossing. Neem vrijblijvend contact op of bel 0416-650867.

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Proberen?

Bel 0416-6508670416-650867 of ga naar ons contactformulier en vraag om een vrijblijvende proefplaatsing.

Video's

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.