Mevrouw Veldema uit Berltsum

"Het leven wordt weer makkelijker"...

Mevrouw Veldema klinkt oprecht blij met haar plafondlift met Surehands tilbeugel. Ze heeft ms en 'nu kan ik me weer redden. Voor degenen die me helpen is het ook heel fijn, ze hoeven niet meer de hele tijd met me rond te sjouwen. Zelfs mijn zoon van dertien kan me helpen met de plafondlift.'........

Wanneer ze gaat douchen wordt ze door de tillift in in de douchestoel gezet en hij brengt haar naar het toilet. Ze probeert het altijd eerst op eigen kracht, maar nu, als dit niet lukt is het geen kwestie meer van 'wachten of hangen en wurgen'.

Via de uitleen hadden ze eerst een actieve tillift uitgeprobeerd, maar toen die haar op wilde tillen, bleef haar lichaam gewoon in de rolstoel. 'We hebben zo gelachen. Toen mijn zoon het deed zag het er geweldig uit, maar mijn lichaam was daar veel te slap voor.' De Surehands tilbeugel bleek wel goed samen te werken met mogelijkheden en onmogelijkheden van haar lichaam. 'De tilbeugel pakt me vast en ik kan geen kant meer uit. Het was even wennen, met die handjes in m'n zij, maar ik heb gemerkt dat als ik uitblaas, hij me goed vast heeft en ik geen last heb van mijn ribben.'

Mevrouw Veldema heeft geen enkele kritische noot om mee te geven. De samenwerking is 'heel goed bevallen. Ze zijn heel sociaal en behulpzaam.' Haar man heeft Tiltechniek ontmoet op de Supportbeurs in Utrecht. 'Drie weken voor we de lift zouden krijgen, viel ik en kon ik niks meer. Toen hebben we gevraagd of we een losse lift tijdelijk mochten gebruiken.' De dag na de val hadden ze hem in huis en konden ze weer uit de voeten. Mevrouw Veldema geeft aan graag anders mensen over de streep te willen halen. 'Het voegt iets toe. Het leven wordt weer een stukje makkelijker.'

En nu zijn we heel blij dat we ook nog een Tiltechniek tilvoorziening hebben in onze caravan. Thuis of op vakantie, de tilbeugel is een uitkomst!

  • woensdag, 25 september 2013
  • wardell DSC2443-bewerkt
  • wardell DSC2405-bewerkt
  • wardell DSC2385-bewerkt
  • tillift man badkamer
  • tillift man
  • surehands-tilbeugel-2
  • surehands-tilbeugel-1
  • surehands-tilbeugel-3
  • surehands-tilbeugel-4

Twitter

Bel mij terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u direct terug!

Terugbelverzoek

Praktische oplossingen voor uw persoonlijke situatie

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Bekijk onze oplossingen

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Bekijk de mogelijkheden

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Bekijk de mogelijkheden

Uitproberen?

Bel nu 0416-650867 en vraag naar een vrijblijvende proefplaatsing.

Klik voor een afspraak

Video's van producten

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klik voor alle productvideo's

Gebruikers vertellen

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.

Lees hier alle klantervaringen

Catalogus

In onze catalogus kunt u bladeren door alle producten die wij kunnen leveren. Bij vragen over een product vult u het onderstaande formulier in.

Tiltechniek Waalwijk

Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking. Maar bovenal bieden wij u maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit. U weet als geen ander hoe het is om op hulp van verzorgenden aangewezen te zijn. En wij weten als geen ander welke oplossingen er zijn om de mogelijkheden die u wèl hebt, optimaal te benutten.

Nieuwsbrief