Mevrouw Hoefeijzer uit Hulst

Zelfstandig met de tilbeugel

Mevrouw Hoefeijzer noemt de progressie van de vermindering van haar lichamelijke functies op: 'Eerst één kruk, toen twee krukken, daarna een rollator, een rolstoel en nu dan een plafondlift met tilbeugel. Ik ben er nu wel klaar mee, er hoeft niks meer bij.”..........

Dat is inderdaad best een trieste opsomming, maar ze brengt het met humor en de plafondlift bevalt haar prima. De rails loopt van de slaapkamer de badkamer in en voor bed en douche werkt hij uitstekend. Alleen voor haar toiletbezoek levert het wat onvoorziene problemen op. Mevrouw heeft een verhoogd toilet en voor catheteren en darmspoelen is dat een goede positie, voor het aandoen van de beugels van de tilbeugel om haar benen is het te hoog. Ze heeft nu hulp in de zoektocht naar een geschikte oplossing voor deze tegenstrijdigheid.

Ze woont alleen, dus deze combinatie van plafondlift en Surehands tilbeugel maakt dat ze haar zelfstandigheid kan behouden. Een ergotherapeute in het revalidatiecentrum zag dat het echt niet meer ging zo en bracht mevrouw Hoefeijzer in contact met Tiltechniek. Dat contact liep prima. 'Ze zijn goed alle afspraken nagekomen en kwamen nog eens terug om iets extra uit te leggen.'

In 1963 toen, behandeling van kanker nog in de kinderschoenen stond is ze bestraald voor een tumor en dat proces heeft weliswaar de tumor doen weggaan, maar ook de gezondheid van haar lichaam aangetast. Lopen kan ze inmiddels niet meer en andere functies van haar onderlichaam zijn ook uitgevallen. Nu kan ze weer vooruit.

  • woensdag, 25 september 2013
  • wardell DSC2443-bewerkt
  • wardell DSC2405-bewerkt
  • wardell DSC2385-bewerkt
  • tillift man badkamer
  • tillift man
  • surehands-tilbeugel-2
  • surehands-tilbeugel-1
  • surehands-tilbeugel-3
  • surehands-tilbeugel-4

Twitter

Bel mij terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u direct terug!

Terugbelverzoek

Praktische oplossingen voor uw persoonlijke situatie

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Bekijk onze oplossingen

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Bekijk de mogelijkheden

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Bekijk de mogelijkheden

Uitproberen?

Bel nu 0416-650867 en vraag naar een vrijblijvende proefplaatsing.

Klik voor een afspraak

Video's van producten

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klik voor alle productvideo's

Gebruikers vertellen

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.

Lees hier alle klantervaringen

Catalogus

In onze catalogus kunt u bladeren door alle producten die wij kunnen leveren. Bij vragen over een product vult u het onderstaande formulier in.

Tiltechniek Waalwijk

Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking. Maar bovenal bieden wij u maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit. U weet als geen ander hoe het is om op hulp van verzorgenden aangewezen te zijn. En wij weten als geen ander welke oplossingen er zijn om de mogelijkheden die u wèl hebt, optimaal te benutten.

Nieuwsbrief