Mevrouw De Jonge uit Scheerwolde

"Ik heb weer meer grip op mijn leven!"

In 2000 is bij mij de diagnose MS gesteld. Ik heb de primaire vorm, dit betekent dat ik steeds iets inlever, inmiddels ben ik volledig afhankelijk van een rolstoel.

Begin dit jaar is de plafondlift met de Surehands tilbeugel in mijn badkamer en slaapkamer geplaatst. Natuurlijk is het wennen, in je slaapkamer en badkamer, ook voor mijn partner......

Nu (een maand later), weten we niet beter. Je accepteert dat, de voordelen zijn groter.

De plafondlift kwam voor mij op het goede moment, ik heb qua gezondheid ingeleverd. Ik werd steeds afhankelijker van anderen, mijn partner hielp mij inmiddels in en uit het bed en de rolstoel. Dat werd voor hem fysiek merkbaar, middels rugklachten. Door de plafondlift met de Surehands tilbeugel krijg ik meer zelfstandigheid en ik ontlast mijn partner en mijn verpleegkundige hulp.

 

Ik kon mezelf na één week, binnen 5 minuten vanuit bed – in mijn rolstoel tillen. Mijn verpleegkundige hulp helpt me, om steeds meer zelf te proberen met de tillift. Bijvoorbeeld om zelf mijn kleding te verplaatsen bij toiletgebruik en een oefening om vanaf de grond met de tillift weer omhoog te komen. We blijven oefenen, zo komen we steeds een stapje verder!

 

De MS-verpleegkundige noemt haar een doorzetter. ‘Beter nù handelen, dan afwachten tot je je keuzevrijheid kwijt bent’, vindt mevrouw De Jonge. ‘Je weet dat je met bepaalde hulpmiddelen zelf weer meer grip op je leven krijgt. Ik schaam me er niet voor, het geeft me juist eigenwaarde. En de toekomst …, dat zien we dan wel weer.’

 

Over de samenwerking met Tiltechniek is ze tevreden. De ergotherapeut van de WMO liet haar eerst een glijplank proberen als transferhulpmiddel, maar dat voelde gewoon niet goed.

De Surehands tilbeugel gaf haar wèl echt meerwaarde. De rondingen van de cups bevallen haar perfect, de beugels bij haar benen/billen gleden er eerst weleens af. Dit besprak ze met de adviseur van Tiltechniek, deze heeft daar aanpassingen op gedaan. Mevrouw De Jonge voelde zich serieus genomen en de aanpassingen hebben hun vruchten afgeworpen. 

  • dinsdag, 13 november 2012
  • wardell DSC2443-bewerkt
  • wardell DSC2405-bewerkt
  • wardell DSC2385-bewerkt
  • tillift man badkamer
  • tillift man
  • surehands-tilbeugel-2
  • surehands-tilbeugel-1
  • surehands-tilbeugel-3
  • surehands-tilbeugel-4

Twitter

Bel mij terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u direct terug!

Terugbelverzoek

Praktische oplossingen voor uw persoonlijke situatie

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Bekijk onze oplossingen

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Bekijk de mogelijkheden

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Bekijk de mogelijkheden

Uitproberen?

Bel nu 0416-650867 en vraag naar een vrijblijvende proefplaatsing.

Klik voor een afspraak

Video's van producten

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klik voor alle productvideo's

Gebruikers vertellen

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.

Lees hier alle klantervaringen

Catalogus

In onze catalogus kunt u bladeren door alle producten die wij kunnen leveren. Bij vragen over een product vult u het onderstaande formulier in.

Tiltechniek Waalwijk

Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking. Maar bovenal bieden wij u maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit. U weet als geen ander hoe het is om op hulp van verzorgenden aangewezen te zijn. En wij weten als geen ander welke oplossingen er zijn om de mogelijkheden die u wèl hebt, optimaal te benutten.

Nieuwsbrief