Familie Noordhoff uit Leusden

"Douchebad werkt perfect"

Meneer Noordhoff vertelt dat ze al heel lang op zoek waren naar iets dergelijks als de douchestretcher, die zowel als aankleedplek en bad/douche tegelijk kan fungeren in verband met de beperkte ruimte in de badkamer. Na grondig onderzoek vonden zij het douchebad bij Tiltechniek.......

Hij steekt zijn enthousiasme dan ook niet onder stoelen of banken. 'Het werkt perfect.'

Voordat meneer Noordhoff de beschikking kreeg over het douchebad deed hij de handelingen rondom het katheteriseren van zijn dochter Maud (9) deels op bed, deels onder de douche, wat een hele happening was. "Maud zat eerst op de grond onder de douche en vervolgens deden we het aan en uitkleden op bed, wat resulteerde in een nat bed en een hoop was. Nu we gebruik maken van het douchebad gebeurt alles op één plaats. Na het katheteriseren is de bekleding van het douchebad makkelijk schoon te maken en de stof droogt erg snel op, zodat ook na een doucheparty op dezelfde plek aangekleed kan worden." Dat scheelt ook een hoop transfers!

Maud is gevoelig voor decubitus, maar dankzij de zachte ondergrond van het douchebad hebben zij hier geen last meer van gehad. 

De offerte aanvraag en informatie voorziening vanuit Tiltechniek waren uitstekend zodat meneer Noordhoff de gemeente kon overtuigen dat het douchebad het beste en goedkoopst adequate voorziening is voor zijn dochter. Tiltechniek heeft ervoor gezorgd dat meneer Noordhoff het douchebad 2 maanden op proef thuis kon uitproberen en zowel Maud als meneer Noordhoff wisten na deze proefpassing dat dit hetgeen is wat ze wilden. Meneer Noordhoff kon het proefmodel met flinke korting bij Tiltechniek  aanschaffen met behulp van het PGB van de gemeente. 

  • woensdag, 25 september 2013
  • wardell DSC2443-bewerkt
  • wardell DSC2405-bewerkt
  • wardell DSC2385-bewerkt
  • tillift man badkamer
  • tillift man
  • surehands-tilbeugel-2
  • surehands-tilbeugel-1
  • surehands-tilbeugel-3
  • surehands-tilbeugel-4

Twitter

Bel mij terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u direct terug!

Terugbelverzoek

Praktische oplossingen voor uw persoonlijke situatie

Vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Vraag naar onze verhuurmogelijkheden voor een verrijdbare tillift. Of bekijk onze handige en compacte verrijdbare reislift.

Bekijk onze oplossingen

Paardrijden

Hoe kan ik weer paardrijden? Tiltechniek heeft er meerdere oplossingen voor en onze klanten delen ze graag.

Bekijk de mogelijkheden

Zwemmen

Wilt u werken aan uw conditie in het zwembad? Tiltechniek helpt u veilig in en weer uit het zwembad te komen.

Bekijk de mogelijkheden

Uitproberen?

Bel nu 0416-650867 en vraag naar een vrijblijvende proefplaatsing.

Klik voor een afspraak

Video's van producten

Bekijk onze producten in detail en overtuig uzelf van de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Klik voor alle productvideo's

Gebruikers vertellen

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ontdek de meerwaarde van onze oplossingen.

Lees hier alle klantervaringen

Catalogus

In onze catalogus kunt u bladeren door alle producten die wij kunnen leveren. Bij vragen over een product vult u het onderstaande formulier in.

Tiltechniek Waalwijk

Tiltechniek levert plafondliften en tilliften voor mensen met een fysieke beperking. Maar bovenal bieden wij u maximale zelfstandigheid en een verbetering van uw levenskwaliteit. U weet als geen ander hoe het is om op hulp van verzorgenden aangewezen te zijn. En wij weten als geen ander welke oplossingen er zijn om de mogelijkheden die u wèl hebt, optimaal te benutten.

Nieuwsbrief